2011. június 15., szerda

Opération Casablanca - Nagyhörgő

Mint tudvalevő, a munkahelyi körülményeim nem feltétlen ideálisak; pl abból a szempontból, hogy 2 hónapon át vendégstátuszban nyomulok a helyi FM (financial manager) irodájában, aki kénytelen megtűrni maga mellett, ezzel jelentősen csökkentve a napilapok forgatására fordított időt. Most csak a netes portálok tanulmányozásával foglal6ja el magát, legalább a monitorját nem látom.
Kerekasztal

Nos, íme a kerek asztal, mely ittlétem elején átmenetinek lett kikiáltva, beígérvén külön irodát. Az ígéret ennyiben maradt, én meg az FM irodájában. Szép piros székem van, több is, rengeteg pozícióban megülöm a helyem a kerek asztal 1etlen lovaginájaként.
A kilátás pompás, az ablak előtt ilyenek szoktak lenni:

Kilátás

Nade, amiért a cím. Aggódom. Télleg. FM-ünk +rendült egészségi állapota miatt. Hiába a számtalan orvosi konzultáció, meg papír, valamint a rövidesen bekövetkező távozása (csak a cégtől, nem az élők közül), olyan hangokat produkál, hogy Darth Vader csak sápadozna az irigységtől. Minden 1es nagyhörgőjét meg tudja szólaltatni xintem. Külön-külön, kánonban váltogatva, és kórusban is; ilyenkor némi slejm is felszakad6, csak bízom abban, hogy 1x nem a tüdejét köpi fel. Ma reggel takarították ki az irodát, legalább vár6na kicsit. De persze, a természetnek nem lehet megálljt parancsolni.
Próbálok felkészülni a helyzetre, hogy esetleg majd segítenem kell neki, csak remélem, hogy nem lélegeztetni kell (bár ha a tüdőlebeny a padlón, csak könnyebb); tán a bátorító szavak is elegendőek, vagy az 1üttérző pillantás. Esetleg 1 hevenyészett talpmasszázs, hisz mindenki tudja, hogy ott vannak a reflexpontok, az egész xvezet leképeződéseként. Télleg, ez hogy nem elsősegély nyújtási tananyag?
Most ebédszünetre ment, tehát étvágya van, szóval csak nem végzetes a helyzet.
Ó, és hát remélhetőleg nem vmi ragályos cucc.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése