2011. október 3., hétfő

617 - Kerek nagyvilág

Aszta demingyá világgá megyek - gondolta 617 - merhogy tk mi tart itt engem?  A CHF hitel? Hátiszen semmi - örült meg hirtelen.
Akikkel akar, úgyis kapcsolatban marad a csodálatos internet kiválósága révén, akivel meg nem akar, hát eztán se fog, höhö. Nagyxű alkalom itt hagyni mindent, felégetni a hidakat, réteket, felszórni sóval és új mezők után nézni. Hátha ott kékebbek a virágok, kisebbet csípnek a szúnyogok, vagy ha nagyobbat, talán akkorát, hogy transzformálódik gekkóvá, az meg köztudott, hogy a madarak a hüllőkből lettek, annál jobb. Azonnal flamingó lesz belőle, szép rózsaszín, persze csak ha megfelelő kaját talál, mer az meg az algától jön, a szín. Nade tuti nem pont ő lesz az 1etlen zöld flamingó, bár a spenótot igazán xeti. Sok benne a vas.
Hát ez pompás lesz, mond6ni páratlan.

Ha meg nincs metamorfózis, hát új világ, új élet, majd bajuszt ragaszt és az összes csajt magába bolondítja, kis hülyék, hát mit gondoltok? :D Lesz nagy vicceskedés, már ami engem illet, hülyére röhögöm magam, még mindig jobb, mint a zöld pöttyöket nézni. Ez 6almas 5let, mosmá télleg semmi nem tart6 vissza, igazán remek lehetőség - örvendezett.

Hova is mennyek? Hát, elsősorban, mehetnék bárhova, aztán meg akármerre is, mindenhol ugyanolyan eséllyel vár rám megaszar és ultraheppiness - gondolta. Szóval ilyen alapon itthon is marad6nék, ennél több és nyomósabb indoklás kell - bizonytalanodott el némileg.
Naneszórakozzunk, hát bárhol máshol jobb, mint itthon! Ki mondta, hogy nem lehet eltűnni?!

El lehet. Úgy el fogok tűnni, hogy Mancs se talál rám. Már csak azér se, mer Mancs má megdögölt - röhögcsélt magában, hogy így kijáccotta a szimatokat. Az Interpol meg úgyis olyaskikre hajt, akiket sose kap el, szóval nem kell tartani tőlük.

De azér lehet, hogy előtte kéne még 1 rozé, becélozni az irányt, hogy azér mégse vmi iszlám országba mennyen fasor, mer ott nagy szívás lenne már megin.
Mit csomagoljon be? Bankkártya, tout d'abord. Aztán meg kp. Meg lehet vmi ruhákat is kék pakolni, mer fázni utál. Meg a tisztasági csomag, mer koszosnak se xet lenni. Lehet, hogy a világ végén nem alapszolgáltatás a Q10es nappali krém, erre is gondolni kell, elvégre nem akar idejekorán mazsola lenni. Mivel vmi melegebb éghajlatra vágyna, az SPF 15 is ajánlott, főleg ha úszni is fog, mer ugyebár minden füröszkélés után újra kell kennie magát, visszavervén a káros ultraibolyákat. Le az ibolyákkal!
Ha medencében úsz, akkor a klór, ha tengerben, akkor a só miatt kell hidratáló. Kezd terebélyesedni a csomag. Úgy rémlett neki, mintha vki 1x megjegyezte vón, micsoda áldozatokat hoz a testkultusz oltárán. Hö, hát hol hozzon áldozatokat? A világbéke kápolnában? Vagy Édes Jézus Szíve templomában vasárnaponként? Esetleg az aurája színskáláján az előző/következő életéért? Nagyon profánul az foglalkoztatta, ami a mindennapi kis világában létezett. Hogy mi létezett számára és mi nem, az most indifferens.

Mindenesetre vhogy el kell dönteni, hány kilót visz magával, mer ugye bokaszorítóval nem ugrál6, viszont nem is akar folyton segítségeket kérni. Azt utál.  Pláne, amilyen modortalanok manapság a zemberek.
Szóval, a pénzeszköz kis helyen is elfér, a tisztasági csomagból majd kihagyja az arcradírt, az alsóneműt meg majd kimossa esténként, s másnap felveheti. Tk. útrakész.

Viszont most má hideg van, sokkal kellemesebb szép napsütésben útrakelni, mint az éjszakai töksötétben, amikor megláccik a lehellet és sose volt 1 tájékozódási bajnok. Vagyis hát bajnok, csak 1 másik mezőnyben.

Fésű és hajcsatok, ez fontos - írta fel a listára. Térkép nem kell, mer úgyse igazodik el rajta, sokkal 1xűbb, ha megkérdez vkit. Inkább szótárat visz. Mindennyelvű szótárat. Abban bennevan az összes számára szükséges kifejezés. Pl, hogy mennyibe kerül a csokismasszázs. Vagy a mézes.
Tenni, menni, mozgásban lenni - like. Helybenjárni, toporogni, körözni 1 kupac fölött - dislike.

Ha pedig télleg kerek a világ, hát úgyis visszaér ide, ahonnan elindult, csak akkorra már majd másvki lesz, mer a külső utazás alatt befelé is lépeget, mint a birodalmi lépegető, és abban biztos lehet, hogy ez a saját birodalma. Abban pedig otthonosan mozog, még útlevél se kell.

És az összes doki tehet 1 szívességet - gondolta 617 - ideértve a kis belami Simont is.

Ófasor, hádeelrontotta; benyelte a rémálomhajtót, meg a rozét is. Ez mekkora szívás lesz. Mit is mondott az utánamköpönyeg? Hogy most akkor visszadobja a gép a legszaftosabb rémálmába? Válogatott gyönyöröknek néz elébe - és már be is dőlt az alvóskutyája mellé. Benne bízott; eddig még az összes éjszakai szörnytől megmenekítette. Pedig narancssárga gombócok himbáltak a sálján.

617 - Harmadsegély

Persze végül, hosszas unszolás és ijesztő rémtörténetek 6ására csak elvergődött eü-i intézménybe, és bár idegölő mutatvány volt (mint mindig; nem véletlenül kerüli a sarlatánokat), még azt is kivárta, hogy doki lássa.

Várakozás közben konstatálta, hogy az összes balesetis  kísérettel érkezett. Leszámítva őt, 1 lakatlant és 1 tolvajt. De igazából utóbbi is kísérettel jött, mer a randőrök hozták és természetesen előbb bejutott a rendelőbe. Ebből is levonta a tanulságot és újabb 100 ponttal esett mind az eü-be, mind a közbiztonságba vetett értékítélete. Mosmá jóval 0 alatt jártak, de ez persze nem változtatott semmin.
Azon se, hogy úgy forgatták ide-oda a röntgen célkereszt alatt, mint 1 darab marhaszegyet a hentesnél. Már annyiszor próbálta leutánozni azt a közönyt, amivel ezek a dolgozók rakosgatják jobbra-balra a még élő húsokat. Eddig még nem sikerült.
Szóval különösen nagy élmény volt a hordágyon "helóóó"-zó, majd maga alá vizelő lakatlan, a minimum TBC-s karjatört néni és a "hollakik?tajkártyát, lakcímet!"-ügyintéző társaságában eltölteni azt a végelát6atlanul reménytelen időt, mire szólították.

A diagnózis (részleges szalagszakadás) meg se lepte, így legyen ötöse/hatosa a lottón, vagy ki tudja mosmá hányat kell eltalálni. Mielőtt még tiltakoz6ott volna a gipsz ellen, az ügyeletes már ott se volt, a szomszédos rendelőben adjusztálta a másik beteget. Hogyhogy nem görkorival suhannak, mint az amerikai filmekben a pincércsajok? Sokkal gyorsabb lenne.

Xencsére nem kellett hisztériás rohamot produkálnia, szimplán megúszta rugalmas pólyás elbocsátással, vmint 1 másik fajta hűsítő géllel. Mosmá akkora arzenálja volt mindenféle érzéstelenítőből, hogy ha télleg mind olyan baromira hatásos lenne, mint amilyennek állítják az okosok, kb semmit nem kéne éreznie. Aztán persze dehogynem érzett, hiába kente/szedte, ugyanolyan tompa nyomás alatt létezett, mint a xek nélkül.

Otthon aztán úgy tett, mint aki 1000rel gyógyul. Azért vmit evett-ivott, de leginkább csak átmosatta magát az erkélyre tűző napfénnyel és zenével, ami úgy nyúlt lengedezve, mint az őszi ökörnyál a levegőben:
http://www.youtube.com/watch?v=OcaBF4xGwWM&NR=1





Leiratkozás

Akár alapítvány is lehetnék mosmá, de nem leszek. Segíccsek ennek is, annak is, meg azt se felejcsem, és még amazra is gondoljak. Hát, összefoglalva max a felmenőjükre tudok gondolni mindezeknek, így szépen leiratkozok mindenféle segélyvonalról.

Kedves Hantos Flóránt, aki legutóbb a jóindulatomra apellált, nem tudja, mit indított el rencer által generált méljével, amiről kb mit se tud, mégis odabiggyeszti az aljára a nevét.
Flóránt ugyanis nem érte be több, mint 28000 kérdőívkitöltéssel, pont az enyém hiányzott a listájáról. Mosmá ez így is marad és csak azt sajnálom, hogy pont ő nem értesül a miértről.

Arra kért, osszam meg vele véleményemet. Globális felmelegedés? Magánnyugdíjpénztár? Génkezelt kukorica? Csakratisztítás? 1ik témában sem érdekelte a véleményem.
Arra volt kíváncsi, van-e autóm, gyerekem, lakásom. Mint 1 rosszabb fajta párkereső kérdőív.
Mindezért cserébe megnyerhetem az LCD TV-t. Én! Aki köztudottan rühellem a TV-t. De persze Flóránt erről se tud, mer ez a kérdés sem xepelt a kérdőívén.
Így szépen -1 mélcímre kell a rencernek küldözgetnie eme páratlan lehetőségeket.