2011. július 11., hétfő

Opération Casablanca - Tűzés

Péntek délelőtt összetűztem Bexzési Zsawaddal, akiről ezúttal kiderült, hogy nem csak neveletlen, de dolgozni se xet. Igaz, utóbbi sem volt nagy meglepetés.


A vita apropóját az adta, hogy felháborodtam rabszolgatartó attitűdjén. Történt ugyanis, hogy 1ik kollegina kapott tőle mélt, 1 szavasat, az is az volt, hogy "kitölteni", mármint a csatolt excel-t. Hogy miért, vagy hogyan, arra nem vesztegette az idejét. Kollegina kérdésére elmondtam, hogy nem elég, hogy modortalan, de még hülyeség is, amit küldött, mert a kért infót simán ki lehet nyerni az újszülött céges rencerből. Pont ilyen feladatokra is van. Persze, ha nem tudjuk használni, az megnehezíti a helyzetet. Ha pedig saját magunk szórakoztatására épp az excel-t tartjuk a legmegfelelőbb eszköznek, hát csináljuk sk.


Nem gondoltam azonban, hogy kollegina minimális diplomáciai érzék nélkül, direktben tolmácsolja véleményemet Zsawadnak, aki persze rögtön felszívta magát, mint 1 ökörbéka és rettenetesen kiborult, hogy így beleköptem a levesébe. Hiszen ő olyan szépen kitalálta, hogyan csináltatja meg a munkát másvkivel. Erre én jól fellázítom az alsóbbrendű nőnemet, és bojkottálom a munkavégeztetést. Hiába montam neki, hogy a friss rencerből kinyerheti a vágyott részleteket, nem tudott napirendre térni afelett, hogy keresztül húztam a számításait és elvetettem a lázadás magvait kollegina szívébe, ahol remélhetőleg megfogannak és csodálatos ellenállássá burjánzanak.
így is váltunk el; se excel, se villanyborotva.