2012. január 6., péntek

617 - Under construction

Nos, mi is lesz idén - gondolkodott 617. Lesz cirkusz májusban! - örült meg. Az jó, állatok nélkül.

Navárjunk csak, vegyük szépen sorba, mik is a teendők:
- szóval, cirkuszban csodát látni.
- világgá menni - ismét. 7mérföldes csizmában. Elraktározni a látottakat. Töltődni. És már a Szívkirály birodalmából is érkezett utazási ajánlat. 617 1előre várta a vízumát. Majd elkészül az is.
- szempontváltás. 2012 nagy target-je. A trükk már megvan, csak gyakorolni kell. 617 úgy vélte, ez lesz a legnagyobb kihívás.
- függetlenedés - naja, hát esse lesz 1 habostorta, kedvetlenedett el. Még jó, hogy nem mások ilyen-olyan véleménye 6ároz meg - derült fel hirtelen. Ez jó, ezt fel is írta a kontaktlencséjére, hogy sose tévessze szem elől. Meg azt is, hogy az igaz attól még igaz marad, ha csak ő tud róla.
- nyitva tartási idő hosszabbítása. Elvégre nem foszt6ja meg magát a világ megannyi pompázatos élményétől. Persze, előre ki tud6ja, hogy miből lesz pompázatos élmény, szóval nem olyan könnyű feladat.
- építkezés. Önmaga (újra)felépítése. A mélyben csörgedező, külsőleg szennyezett gondolatpatakok felszínre vezetése, tisztítása, s végül evaporálása. Érzelmek válogatása, megélése, lezárása. Alapkőletétel. Építőkövek? 617 bízott a természetes szelekcióban. Szívkamrák felkészítése a raktározásra. Sok új, nagyszerű átélésre készíti fel őket - 617 már látta is maga előtt, ahogy sorakoznak a tisztán megélt érzelmek a kamrák polcain.

Jóvanjóvan, azér jó lesz ez - summázta. Melós, de aztán jöhet a jól végzett munka öröme.