2012. február 21., kedd

70 nap párizsi - Francia bukta

Nos, az volt, hogy a tegnapelőttől érvényes új életmódom részeként, gondoltam, bejelentkezek 1 ilyen orvos által felügyelt kilószámlálásra.

//Ja, az új életmód. Annyiból áll, hogy megpróbálok több zőccség-gyümölcsöt bevinni az egész nap ültetett korpuszomba, és jó esetben reggel-este, rosszabb esetben este, legrosszabb esetben pedig 3 naponta mozgolódok.

Ami a mozgolódást illeti, tegnapelőtt nagyon buzgott bennem a tettvágy ezügyben és ugyebár lefáradtam a szálló tornatermébe. Ott rögtön szembesültem a ténnyel, hogy nem is futópad van, hanem evező.
Még sosem eveztem szárazföldön; vízen is minimálisat - najó, semennyit. Szóval rácsüccsentem a kis csúszkára és örültem, hogy nincs velem szemben tükör, mer én úgy eveztem, ahogy az oktatófilmekben bemutatják: hogyan NE csinálja SENKI. 2 perc antidemonstráció után úgy döntöttem, szemügyre veszem inkább a kerekest, azt úgyis nagyon xetek, biciklizni, közben száll a hajam a szélben, madárrajok kísérnek, és pipacsok virítanak az útszélen.
Gondoltam, hogy itt nem lesz ilyesfajta élmény, max vmi halu által, de azt meg nem hoztam. Szóval a bicikli nagyon profi, olyannyira, hogy kizárólag spinningcipővel lehet rápattanni. A helyzet az, hogy én helyigénye miatt nem pakoltam tornacipót, csak tornagatyát, tornafelsőt és tornazoknit. S mivel tarlón is 1000 éve nem jártam, inkább nem pattintottam a talpamat a pedálra.
Aki követi az eseményeket, mosmá tudja, hogy csak a lépcsőző maradt. Amit meglehetőst utálok. Hádesebaj, szerotoninért sokmindenre képes vagyok, és különben is feltett szándékom diótörőfenekűvé lenni, tehát usgyi, lépegessünk. Leléptem 500 kilojoule-t, és csakazértsem néztem meg, hogy ez felér-e esetleg 1 almával, vagy netán 1 croissant-nal.

Ma 2szemközt figuráztam a 609ben, behúzott függönyökkel, holnap pedig ismét tornaterem, majd pedig a jól megérdemelt szauna :) //

Visszatérve a kilószámolós projektre. Azt tudni kell, hogy azér nem minden francia nőnem 1 szilfid, így itt is megtalálta a célközönségét az a netes oldal, ami szaktudásra hivatkozva ígéri, hogy személyre szabott tanácsokkal szabadulhacc meg a nemkívánatos szövetektől. Ét-,  és mozgásrenddel.
A program 1. lépésben azt firtatja, hova tárolod el a bánatcsokikat, a csajos délutánok tiramisuhegyeit, a multiplexek tortilla 3szögeit. Nem hátráltam meg és klikkeltem.
Ekkor azt kérdezte, hogy mennyi kiló vagyok most. Kutattam az emlékeimben, hogy legutóbbi hördülésemkor mit mutatott a közellenség mérleg. Kicsit retusáltam rajta és beírtam.
3. adat, hogy mégis mennyi xetnék lenni. Nem túloztam, s megadtam a versenysúlyom. Jó jelnek vettem, hogy nem dobott ki a rencer. Eztán még elárultam, hogy nőnemben ragozok, és hogy hány centi alacsony vagyok.
Végül nagy levegő és aszontam, lássuk! Persze, itt se vettek komolyan, mer ezt az üzenetet kaptam:

! Attention: votre poids actuel est insuffisant pour votre taille. Ce site est destiné aux personnes en surpoids, nous vous encourageons donc à consulter votre médecin !

Tehát felhívja a figyelmemet arra, hogy ez az oldal túlsúlyosak számára készült, az én súlyom pedig már mosse elegendő a centimhez, úgyhogy forduljak orvoshoz. Mármint 1 másikhoz.

Imígy készült el a francia buktám. Efölötti bánatos örömömet kiéltem 1 gesztenyekrémes palacsintában. Megehettem, elvégre mosmá igazolásom is van!