2020. május 29., péntek

Szelepjáték - 2020. május 15-29.

Szóval, az elmúlt 2 7 eseményei, ezúttal is a teljesség igénye nélkül, ámde képekkel gazdagon illusztrálva. 

Mint tudható, visszakaptam a járgányt, noha átadáskor a fazon jósolt 1 klímabeavatkozást. Valószínűleg nem a kártyájából találgatott, hanem nagyon pragmatikusan és kevéssé etikus módon belenyúlt az addig működő rencerbe, mert láss csodát: az első úton el is vesztettem a légbefúvást az utastérbe. 
Szóval, ha tudtok megbízható szervizt, szóljatok. Bár lehet, ez oximoron. 
Amúgy a nyári cipők felkerültek, köszönjük a közbenjárást. 

Aztán, a fent említett első út nyilván a városból kifelé vezetett, csodás tájakon át a szociális hálómhoz. Utamat fácánkakasok, őzek gidákkal, ölyvek és további szárnyasok szegélyezték napsütötte repce/búza/pipacsmezőkkel a háttérben. Tiszta giccs.
Főleg, hogy utoljára téli öltözetben láttam ugyanezen flórát-faunát. 

No filter needed


Az offline találkozások hozzáadott értéke messze meghaladja a digitális világ nyújtotta élményeket - vagy csak én vagyok very old school. 
Kiemelném az újonnan felfedezett képességem, miszerint rekord idő alatt altatok. Nem anesztéziásan (egyelőre), csak altatódalosan. 
A pilot user 3,5 éves humánpalánta, a projekt 100% success rate-tel zárult, 20 perc alatt. Vállalom felnőttek altatását is, részletek privátban. 

Természetesen obligát elemként eltöltöttem közel 2 órát epidermiszem karbantartásával. Gondos kezek megtették, amit megkívánt a felhámom. 

A nagy offline túra olyannyira kizökkentett bejáratott működésemből, hogy rögvest elfelejtettem rövid idő alatt megszerzett kis tudományom nagy részét, így progresszív változásról sajnos nem tudok beszámolni tanulmányaimat illetően. De legalább a tornagyakorlatok nem estek ki a fejemből. 

Mivel a home office még július közepéig realitásom marad, felfedeztem a nagy kék laPdát, egészségmegőrző jelleggel. Ettől persze nem lett vidámabb a munkavégzés, de legalább nem is olyan keserves, mint az inkvizítori konyhaszéken. 

Home office upgraded

A xdai tímbildinget mindazonáltal a kanapéról abszolváltam kitartóan és decensen gintonikozva. 

A májusi aranyeső aranyat ér ugyebár, kivéve, ha a kocsiddal a hársfa alatt parkolsz és ragacsosra áztatja a korábban említett szaharai porral. Főleg, hogy tudjuk, a kocsimosás férfimeló. 

Mindenesetre tegnap elzarándokoltam fáradságos beszerző körutamra, s xencsére zsákmányokkal tértem meg a 4 fal közé. Az elejtett prédák közt megemlítenék 1 sötétkék ruhát, amely 100%-ban ugyan nem, de részlegesen kárpótol eddigi gyötrettetéseimért. 

Ma, a hosszú hétvége előszobájában ideért a csomagom, s ráadásul nem az a büntetett előéletűnek tűnő fazon kézbesítette, aki eddig már 2x, hanem 1 sokkal esztétikusabb humanoid. A zélet apró örömei. 

Külcsínem egyik záloga

Délután nagy kíváncsian levonultam az érkező CD-csomag fogadására - eztáni road trip-ek színesítésére, lila dalra fakadásra (szinesztézia!). A toronnyi zenéből ígéretes útiélmények rajzolódnak ki - ezúton köszönjük a felajánlást. 

Hajamismijen


Rögtön holnap el is indítom a következő opuszt, az új fejem felé hajtván, addig is lobog majd a menetszélben és lehet mellé ordítva számonkérni: Without love, where would you be right now?