2014. szeptember 23., kedd

Napi Igen - Szeptember 23.

Szóval mától ősz! 
Ez azért jó, mert tökre színes lesz a táj mingyá, lehet benne kirándulni, a levegő hűvös-füstös, jólesik benne nagyokat lépni, meg lehet éhezni és akkor kell enni 1 pompost, utána meg kell 1 forralt bor. A szél eltakarítja a felhőket, így esténként tökre lehet csillagot választani/számolni. 
Ja, hogy van, aki egész nap irodában ül (mint én)? Tessék elővenni a színes harisnyákat, kötött pulcsikat, a piros városi bakancsokat, és az update-elt szerkóban tökre lehet napozni a ligetben meló helyett után. Ki lehet menni bográcsozni vmi kevésbé civilizált helyre, gesztenyét gyűjteni (mert minden táskába kell 1!), vagy falevelet, vagy semmit se, hanem mindent a maga helyén hagyva beszkennelni a látványt és hazavinni a képet. 

Az ősz további hozadéka, hogy nem kell csigákat terelnem, mer fáznak és otthon maradnak. Bár, lehet, hogy kitanulták a közlekedést és mire leérek a hajtányhoz, már átkelnek az úton. 

Az új dolgozós helyem nagyon puccos, valamint tágas, igyexem belakni - már kicsit odamorzsáztam. Ugyanaz a válogatott társaság vesz körül, szóval nem lesz nehéz megszoknom a közeget.

És hát felszabadult a parkoló, oda állok, ahova csak akarok!