2014. június 27., péntek

Napi Igen - Június 27.

Rigó szól.

Már 2! pók sző a szekrényben. Minimum báli ruha készül, úgy vélem.


Még mindig nem mosogattam. Durva ez az önismereti meló. 



"van, mikor t i s z t á b b
eltörni egy tányért, mint
elmosogatni"


617 - Életre szóló kérdések

617 már megint ült a gondolatai közt és azt se tudta, hova kapja a fejét. Egyik hangosabb volt, mint a másik. Látszólag összefüggéstelenül vágtak egymás szavába:

 - Vannak érzelmek, amik addig se tartanak, mint 1 szappan. Hiába kézműves az utóbbi! Én mondom neked, jobb, ha nem ápolgatsz túl szép reményeket. 

 - Kéne 1 kacsalábon forgó, vattacukorszín élet. Pont olyan habos, édes. Bár a vattacukor nem túl ellenálló zivatarban. Felhőszakadásban meg volt-nincs. De míg tart, addig csudijó.

 - Kutyát szeress! Azt érdemes! Családállítás nélkül is viszontszeret. 

 - Beszarás, hogy manapság mindenki olyan marha tudatos fogyasztó, épp csak a lelki-érzelmi táplálékát szedi össze válogatás nélkül, mint valami fertőzést a strandon. Úgy is néznek ki az emberek. Azt hiszik, nem látszik rajtuk a sok érzelmi koplalás, hazug betevő, romlott és műanyag, érzelmi tápértéket nyomokban sem tartalmazó viszony?! Kit akarnak becsapni? Max csak magukat tudják. Ideig-óráig.

 - Akad kivétel. Aki tudja, mit és kit szeretne. És azt is, hogy ehhez neki saját magának milyennek kell lennie. És törekszik olyannak lenni. 

 - "Párválasztás? Seb a sebhez." 

 - Mit adhat neked 1 másik ember, amit saját magad ne tudnál előteremteni jólléted érdekében? Mindenki 1 és egész. Életképes. Ha nem így lenne, rögtön 2 születne mindenkiből.

 - Ébresztő! Mindenki ébredjen saját magára! 

 - Ha az előírások szerint vérezteted ki az érzelmeket, nyugodt szívvel veheted magadhoz őket?

 - Egyedül maradni azzal a véleménnyel, hogy adott helyzet fontos, megkérdőjelezi az abszolút értékű fontosságot. Akkor jelent ez egyáltalán valamit? Érted már?

617 kimerült. Kereste a töltőjét. Az elsuhanó sirálytól a gondolatok is tompábban morajlottak.