2011. június 26., vasárnap

Opération Casablanca - Az Igazi

Én vagyok az Igazi! Ma kiderült, mosmá semmi kétség nem férhet hozzá(m). El kell gondolkodnom, mi is a feladata 1 Igazinak. Majd aztán, hogy hogyan is vigyem véghez. Pontosan, szépen, ahogy a csillag m1 az égen. Mer természetesen vállalom, az emberiség érdekében, tök önzetlenül. Ki mondana nemet a világ  megmentésére?
S hogy honnan a bizonyosság? Megkaptam a jelet: megannyi pötty termett a bőrkötésemen. Picik, pirosak és sokan vannak. Azt pedig mindenki tudja, hogy a piros pöttyös az Igazi!
Már csak a guruval kéne találkoznom.

Para-dox

Nemzeti kincsünk, (piá)Stohl drogmegelőző okosító turnén van, előadásokat tart az iskolákban a drogokról. Végülis, tudja, miről beszél, egész közeli ismeretséget kötött a xekkel.
Ámde, a szövegezés állítólag minden, csak nem szaxű. Előzetes értekezés nélkül ad elő, tehát közel sem éri el a kitűzött célt.
Drogprevenciós körútra stohlt választani kb olyan paradoxon, mint renceresen járni a végleges szőrtelenítésre. Csak sokkal nagyobb para.

Mission completed

Jelentem, a lángosprojekt beteljesült. Elejtettem 1 sajtos-tejfölös, fokhagymás és meglehetősen kártékony lángost, most 1 újabb évig nem fog eszembe jutni se. Viszont a vattacukor még várat magára.

Vattacukrot enni olyan, mint rózsaszín felhőbe harapni.

Opération Casablanca - RealFeel

A realfeel 40°C, bár csak 38 van igazából. Outdoor activities nem ajánlott. Mitnemongyak, a benti activity se sokkal jobb; bugyi-trikó kombóban is enyhén szaunás a feeling. Asszem, bíróica erre gondolt, mikor aszonta: ég a zsíííír.

Diszkrimináció

Mint annyi más területen, szőr-ügyben is hátrányos helyzetből indul6nak a nők a pasikhoz képest.
Mert ugyebár, 1 pasi könnyeket hullat sanyarú sorsa felett, mondván, neki minden 1es nap, de max. másnaponta borotválkoznia kell. És ez 1 rettenet.
Arról viszont elfeledkezik, hogy nőtársai ugyanezt teszik, s nem csak 2 tenyérnyi felületen, hanem testszerte.  Ugyanis a lehető legszőrmentesebbé kell varázsolni magukat, mert 1 kósza szőrszál, s oda minden fáradozás a fodrásznál, sminkesnél, stb.
Szóval, ha számbavesszük a csupaszítandó felületeket, ezek a következők:
- arc: asszem, azért kevés azon nőnemek száma, akiknek bajusztalanítani meg szakálltalanítani szükséges, mindenesetre vannak ilyenek. Nem lehet 1 leányálom legyantáztatni...
- hónalj: ez alap. Manapság elképzelhetetlen, hogy 1 nőnek bármi más l1n a hónaljában, mint dezodor. Lehetőleg csillámosító, gyöngykivonatos, szagtalanító, hiperszuper cucc, ami eleve meggátolja a szőrnövekedést.
- végtagok: nem értem, hogy ma, a nagy génmanipulációk korában, miért nem ezzel foglalkoznak brit tudósok, ahelyett, hogy a kukoricával szórakoznak. Mármint, hogy a lányokat genetikailag kódolhatnák szőrtelen burkolatra. Bár akkor oda a nagy piac, ami a nemkívánatos szőrök eltüntetésére alapoz.
- intim területek: ugyanaz, mint fent. Ha meg vki mégis prémet xetne növeszteni, csak nyeljen le 1 pirulát, s máris burjánzik a fedés.
Fenti területek igazából az egész testet lefedik, így kötelezve a nőnemet szinte állandó szőrobszervációra, s azok kíméletlen eltávolítására. Ami se időben, se pénzben, se energiában nem kevés. Ezzel szemben a pasik napi arccsupaszítása luxushiszti.
Ha 1 pasi szőrös, az dögös. Ha 1 nő nem csupasz tetőtől talpig, jeti. Mi ez, ha nem diszkrimináció?