2011. július 6., szerda

Opération Casablanca - Kutyasor(s)

Tegnap délután a helyi iroda legeslegnagyobb qtyája leméltóztatott a szintünkre. Végigjárta a kisqtyaólakat (értsd irodákat) szépen 1más után.
Ide is eljutott, ahol mostanság tevékenykedek, az exFM office-ba. Nagy viccesen ő is megj1ezte, hogy "nahátnahát, az új FMünk"; nagyon vicces, 1ébként meg ilyen főnökkel, mint te, nem is biztos, hogy bevállalnám a pozit. Csak ha nagyon szépen kéred.


Nyájasan érdeklődött minden rendben van-e, túl melegnek találta az irodát, úgyhogy azonmód nekiesett a légkondinak (mér gondolják itt a pasik, hogy a klímával imponálnak??), hiába montam, hogy haggyamá, nekem tökjó így, és ezt a 3 percet, amit itt tölt, csak kibírja, azér beállított 22 fokot. Najóvan, látom, hogy expert vagy, de ezt ki is hagy6tuk vón.


Következő kör, hogy elégedett vagyok-e illetve, ha bármire szükségem van, bármiben tud segíteni, szóljak. És már megint elrontottam, mer persze ilyenkor nem jutnak sose eszembe a dolgok, így elfelejtettem mondani, hogy igenigen, kéne 1 kanapé, meg 1 fotel, vagyis igazából 1 nappali. Akár meg is tudom mutatni, melyik cuccokra gondoltam egész konkrétan, csak hogy megkönnyítsem a dolgát.


De mire ez beugrott, má rég messzejárt, én meg itt ültem a 22 fokos kiskutyaólban.