2012. április 5., csütörtök

Sex shop-ban

- Jó napot kívánok! 1 kiló szexet szeretnék.
- Jó napot Uram! Milyen kiszerelésben adhatom?
- Ööö, hát nem igazán ismerem a kínálatot, milyenben lehet kérni?
- Nos, mint pl. a papírzsepi, az 1 kilót lehet kérni 1 csomagban, illetve tízesével is csomagolhatom. Attól függ, hogyan szeretné felhasználni.
- Igazából ajándékba viszem, nem nekem lesz. Kedves hölgyismerősnek szeretnék meglepetést szerezni.
- Jójó, mindenki ezt mondja, de nekem elárulhatja ám, ha saját magának keres valami finomságot.
- Hátizé, télleg neki szánom, csak még nem jártam szexboltban. Tudja, ha bemegyek a húsboltba, ott tudom, mit kell kérni. Ugyanígy a kenyeresnél, vagy tejesnél. Meg még 1 parfümériában is elboldogulok. De szexboltban...
- Vannak önkiszolgáló butikok is, de szerintem sokkal személyesebb itt, ahol az ember elmondhatja, mijáratban, milyen igényei vannak, merhátugye a húst is jobb szeretjük magunk kiválasztani. Az automatákról ne is beszéljünk.
- Na igen, ez igaz. Sokkal jobb a személyre szóló ajándék.
- Mert például, nézze csak meg ezt az előrecsomagolt, vákuumfóliás szexet. 10 dkg és ki tudja, mi van benne igazából. Tartósítószer, színezőanyagok, és biztosan importált.  Én reggelire se választanám.
- Jobb szeretnék vmi frisset... És ha lehet, hazait. Annak párja nincs.
- Ezt mondom én is! Kinek kell futószalagon gyártott kínai műszex? Vagy a dobozosak! Semmi fantázia, semmi meglepetés.
- Na és mondja csak, itt a pultban ezek milyen szexek? Nagyon jól néznek ki.
- Úgy ám, meghiszem azt! Ez itt a prémium kategória, különleges alkalmakra szokták őt vinni a vendégeim. Van, aki hetente visz belőle, van, aki ritkábban, de aki egyszer megkóstolta, az mind visszajár.
- Tehát vannak törzsvendégei?
- Hogyne, persze. Ismerem őket 100 éve, meg a gusztusukat is. Már mondaniuk sem kell, csak fogom a kedvenc szexfajtájukat és már viszik is. Van, aki csomagolást sem kér, mert amint hazaér, rögtön nekiesik. Sőt, olyanról is hallottam, hogy hazáig se bírta ki, az első kapualjban beleharapott.
- Ne mondja! És nem lett belőle botrány?
- Á, megúszta. Meg hát ismeri a rendőrfőnököt, az is idejár hozzám. De azóta legalább hazaviszi.
- És a másik pultban azok micsodák?
- Kis kiegészítők, díszítésnek. Mint ahogy 1 szülinapi csomaghoz jár a gyertya, masni, úgy ezekkel is fel lehet dobni 1 kiló átlagszexet, még a 7köznapi kivitelezésűt is. Van, hogy a körítés többet jelent, mint maga az ajándék.
- Perszepersze, fontos a hogyan is. Hm, nos akkor szerintem viszek 1 kiló prémiumszexet, ebből a vörösből. Tudna csinálni belőle 10 adagot? Organzába csomagolva. Választok hozzá kiegészítőket.
- Nagyon sokféle van, ha javasolhatom, keressen különböző csecsebecséket. A hölgyek kedvelik a színes darabokat, főleg tavasszal.
- Hű, ez még zenél is??
- Hát, a legújabb őrület, igen. Többféle dallammal van, mint a csengőhangok. Mit szól ehhez itt: "Come on baby, light my fire" ? Vagy nézze csak: "I can't get no satisfaction".
- Nemnem, akinek szánom, jobb szereti a visszafogottabb dizájnokat. És érzelmesebb is ennél.
- Értem, akkor talán ezt itt? Ez ilyen tantrás, vagymifene. Nem értem az összes új irányzatot.
- Köszönöm, de zenéset nem viszek. Képeslapból sem szeretem.
- Jól van, nos kész a 10 kis organzacsomag, tessék nézni, milyen ízlésesen mutatnak!
- Ó, hát ez valóban nagyon guszta. Úgyis olyan nehéz a nők kedvére tenni, de ennek biztos fog örülni. Ott leszek, mikor kibontja.
- Mind a tíznél?
- Nem, hát arra gondoltam, hogy maradjon neki későbbre is. Remélem, tetszik majd neki és örül 10 adagnak. Tudja, hosszú távra tervezek vele.
- Manapság ritkaság az ilyesmi. Örülök, hogy betévedt hozzám és segíthettem megalapozni 1 ígéretes kapcsolatot.
- Hátizé, a tanácsai nélkül nem biztos, hogy ment volna, igazán kedves.
- Megadom a névjegyemet, talán később is szükségük lesz rá. Jöjjön el a kedves jelölttel is. Törzsvásárlóknak kedvezmény jár!
- Remélem, sor kerülhet rá. Nagyon izgulok. Ma este adom át neki. Úgy gondolnám, veszek 1 csokor virágot és elrejtem benne a kis organzacsomagokat.
- Nagyszerű meglepetés, biztos nagy örömet szerez vele. Majd drukkolok!
- Ez kedves, köszönöm szépen. Örülök a szerencsének, a viszontlátásra.
- Mielőbbi viszontlátásra. Ajánlom magamat.