2011. október 12., szerda

617 - Régi ismerős

Szélben libbenő haj, pillák alól szemvillanás, virágos léptek.
617 feedback nélkül is tudná, hogy ma megéri a pénzét/mi1mását.

Indokolatlannak tűnő jókedvéről 1 rég látott kedves ismerőse tehet. Noha nem is aludt túl jól, a reggeli kv az erkélyen egészen sokat segített. Hunyorgott az eső helyetti napsütésben, így nem látta közeledni, 1x csak ott állt mellette. Mivel még fel se ébredt teljesen, s nem is számított a felbukkanására, nem kicsit meglepődött.

Önbizalom volt az. 1000 éve nem látta, 1 szó nélkül eltűnt, 617 már asse tudta, mikor. Csak arra emlékezett, hogy valaha nagy spanok voltak, aztán bizonyos okok miatt megromlott a kapcsolatuk. Önbizalom lelépett, 617 maradt.
Hogy ne érezze magát túlzottan 1edül, jöttek Kételyék. Népes család, ráadásul gátlástalanul be is fészkelték magukat a legeldugottabb zugokba is. A legkülönfélébb tagokból állt a família, volt csendes őrült, hisztériás liba, veszett qtya; tiszta állatkert, épp csak etetni nem kellett őket. Mivelhogy táplálkoztak saját erőből, 617 önemésztő kérdéseiből. Kis híján felzabálták 617et, csupán a kérdőjeleket hagyták meg, ott lógtak a fejében kifeszített zsinóron, mint a száradó ruhák nagymosás után.
Ám most, hogy betoppant Önbizalom, Kételyék kezdtek felszívódni, mint 1 kiadós verés utáni hematóma.

Önbizalom állt a reggeli autózajos napfényben, s 1re közelebb húzódott 617hez. Ott állt szorosan előtte, az orruk összeért, hajukat kócolta a szél, majd mikor már fokoz6atlanná vált a helyzet, Önbizalom megszólalt:
- Csókolj meg!
617 nem kérdezett, nem tett ellenvetést, hanem halk sóhaj után szájon át belélegezte Önbizalmat. Tudta, hogy csak ő, 617 teheti meg ezt a lépést, Önbizalom hiába is próbálkozna, míg 617 nem vevő a smacira, úgysem történik meg az 1esülés.

A művelet olyan rövidke ideig tartott, hogy a közelben cserregő szarka se tudott lecsapni rá. 617en felettébb örömködött, hogy ismét rátalált legtutibb (ön)bizalmasára, magára kanyarította piros kabátkáját és nagy elánnal belevetette magát a - mások számára - szokványos xdai forgatagba.
Önbizalom megnyugodva kiült a szája szélére.
Hazaért.