2014. július 8., kedd

Napi Igen - Július 8.

Naplégzés az erkélyen. Szerintem a hárstól épp nem látja a kocsisor, mit mutatványozok a balkonon. Vagy ha mégis, hát így jártak.

Felvettem - idén először - a csupapánt lábbelimet. Ebben az a kunszt, hogy belefért a (már alig) lila lábam.

Beadtam a hajtányt az ambulanciára. Megígérte, hogy nem csinál jelenetet, cserébe a szerelde gyors beavatkozásra adta szavát. Fájni csak nekem fog - büdzséileg. Nade milyen csendesen suhanó járgányom lesz mindjárt!

1 hetes ütemterv veszi kezdetét, melynek szerves részét képezi a sör. Hát igen, eddig halogattam, de most már elkerülhetetlen. Éppen pont olyan hatásai vannak, amelyek éppen pont szükségesek a női szervezet számára. Vagy sörözök, vagy férfivá operáltatom magam. Utóbbi túlmutat jelenlegi szándékaimon és az anyagi kereteimen. Marad a sör. Kezdődik a nagy teszt. 

Rég nem látott arcok-hangok estéje. Mentás limonádé, pizza. Meg közben nyertek a németek, de ez csak mellékszál volt.

A mai nap tagad6atlan fénypontja viszont, hogy a kölcsönmacska NEM ordítva fogadott, mikor nagy szorongva beléptem az ajtón. HANEM! Doromboló 8asokkal, és még játszott is velem. 
Valamint, asszem, új szintre lépett a kapcsolatunk; csak a jelenlétemben hajlandó tojást rakni, megvárja, míg hazaérek. Nélkülem nemésnem. Ez a biztos kötődés jele szerintem. Mi más vágyam lehetne ezek után?