2020. március 18., szerda

Szelepjáték - 2020. március 18.

Ha esetleg 1 városi kecóban rostokoltok a 4 fal között és nincs saját rigótok, itt hallgathattok madarakat. Mongyuk, nekem persze van saját rigóm. Is.

Mert nyilván továbbra is mindenki maradjon home office-ban, akinek opció. 
Ahol egyébként ugyanúgy tessék tartani a napirendet, különben szétfolyik az egész nap, mint vízfesték a félfamentes rajzlapon. 
Érdemes követni a rutint, kiegészítve a jelen helyzetből fakadó extra igényekkel. Ilyen lehet a TV-torna reggel-este, illetve a tápérték-előállítás - egyénenként változó, kinek melyik fáj jobban. A helyzet súlyosságát xintem kiválóan érzékelteti, hogy holnap tervszerűen főzök és úgy érzem, teljesen felkészültem a mutatványra. 

Amúgy meg keep calm and carry on, nap végén fel lehet pakolni a lábakat, ki lehet nyitni egy sauvignon blanc-t és lehet egyeztetni a spanikkal az afterparty-t illetően. Ebből a szempontból végképp nem aggódom, nagyon jó dolgom van: több heti palack és életfogytos bestie-k videókiadása mutat túl a szokásos napi körökön. És hát borból még a pincében is válogathatok (ahonnan csak a billentyűket hoztam fel eleddig, ugyebár). 
(Amúgy a bor ne zavarjon össze, ki lehet nyitni más üveget is.)