2020. március 26., csütörtök

Szelepjáték - 2020. március 25-26.

Kezdem nem érteni, hogy amikor még irodában dolgoztam, mint az állatok, hogyan volt időm annyit közlekedni. Meg boltba járni. 
14. napja a magánzárkám összkomfortját élvezem élem, de roppant elfoglalt vagyok folyton. 

Tegnap kimaxoltam a bevásárlást és a tornaórát is az éjjel-nappalimban. Elhárították a csőtörést is, jóárasítva. 
Valamint, a COVID-19 fintoraként, kipostázták a vadiúj útlevelemet, amivel azon a bizonyos Jersey-n debütáltam volna. 

Ma viszont tavaszra ébredtem, meg arra a csütörtökre, amikor pálinkásodott a háztartásom a figyelmes csomagnak köszönhetően. Nem csak az idő relatív, de a folyadékok abszolút értéke is. Békeidőben a zember lánya hajlamos alapvetésnek gondolni 1 csomó dolgot, többek közt a fent nevezett étrendkiegészítőt is. 


Egészségvédő méz, pálinka és mi1más

Ugye-ugye, hiába a fizikai distancia, a zember alapvető kapcsolódási igénye, gondoskodása és törekvése a saját magán túlmutatásra módját leli a kifejeződésnek.  

A zember másik növekedésalapú igénye az esztétikai, s az enyém ma kielégült a korábban említett dalszerzemény elfajulásával. 

Végül pedig, hogy a sors kegyeltjeként hozzá is tegyek a nagy egészhez:

!Szolgálati közlemény!
Ha olvassa ezt vki, akinek jól jönne (vagy tud olyat, akinek jól jönne) a heti bevásárlás-házhoz szállítás, szóljon és viszem a zsákmányt. Meg gyóccertárba is megyek; mosmá maszkolni is tudok, szóval fel vagyok vértezve a járványügyi helyzet ellen. 
Illetve, hogy ne csak fizikai táplálékban gondolkodjunk, szívesen felolvasok 3 nyelven - a szimultán produkció fizetős. A német feláras.