2014. július 2., szerda

Napi Igen - Július 2.

Nakérem, tuttamén, hogy jó lesz ez a hónap! 

Először is: kezemben a kulcs! Minden helyzetek kulcsa, a megvilágosodásé! Már alig 1 kevés idő és annyira együtt rezgek a világmindenséggel, hogy kérdés nem marad válaszolatlan. Elmém elcsendesedik, csakráim a szivárvány színeiben pompáznak, ászanáim pedig észrevétlen tökéletesednek, mígnem az anatómiai ábrázolásokat is rólam mintázzák. S ha megkérdeznek, hogyan értem el ezt az állapotot, csak sejtelmesen hümmögök és két/háromértelmű válaszokat adok.

Másodszor: kaptam meglepetést. Tökre váratlanul - ahogy a meglepetés lényege diktálja. S nem csak kedves, hanem személyre is szól. Az enyémre mármint. Tökre jó hatással bírt a szervezetemre, úgyhogy meghatódott köszönömöt rebegtem az adományozónak meg az univerzumnak.

Harmadszor: csomagot is kaptam. A postaládámba! Lepetésként. 1 másik adományozótól. Valahogy ez is testre szabott pakk volt, mintha ismerne... Neki is mekköszöntem a gondolást. 

Negyedszer: interurbán és online wellnessélmény szociális hálóm 1 másikmásik szereplőjétől. 

Ötödször: lelki gyakorlat praktikus infók között megint mástól.

Ma tisztára el vagyok kényeztetve. Ezt a rengeteg sok koncentrált figyelmet beépítem önvalómba, hozzáadom a mostani kielhez és aztán ultra bizalommal feküdhetek fel a hullámokra. Megint. 


 
Ahol egyenes minden út

Napi Igen - Július 1.

Új hónap, új kihívások, például BKV-ztam, mint a zállatok. Előrelátásból. 
Aztán:

Szabadtéri izomlazítás.
Ingerbevitel.
Evés-ivás, interakció.
Talpas poharak, kémcsövek, változatos színű-szagú elemekkel.

És bár Igazság ma újabb fátylat lebbentett fel a múltamról, megegyeztünk abban, hogy nem vagyok kíváncsi a többire és hagyhatja a fátylakat másra. Nekem más dolgom van, nem időzhetek tovább idegenek hazugságában; vissza a jelenbe, s előre a jövőbe. 

Valamint, jobb ma 1 plüsskutya, mint holnap 1 csaLó.