2020. március 20., péntek

Szelepjáték - 2020. március 20.

Most abba ne menjünk bele, hogy ma stúdióztam volna. 

Inkább abba menjünk bele, hogy mennyire qrvafinomat főztem! Repetáztam is és a vacsorával végképp múlt időbe tettem az egész adag zöldsgécurry-t rizzsel. Kis lépés az emberiségnek, annál nagyobb nekem. 
Ez az ebéd utáni napfürdő az erkélyen baromi jó. Egyetlen diszkomfort, hogy sajnos pont akkor van a napi míting, amit ráadásul én tartok kesztyűs kézben, így csupán remélem, hogy hétvégén még jó idő lesz (főleg, hogy hivatalosan is tavasz van), hogy ne ilyen szánalmas eiaculatio praecox módon süttethessem a hasam. 
Amúgy persze őrületes hatékonysággal dolgozom, mit nekem 1 hét szobafogság. 

Nade! Nem elég, hogy a konyhában teljesítettem dupla szerepben (a munkavégzés ugyebár a konyhaasztalon zajlik), debütáltam a szobatornával is. Hogy ne csak az elmém pallérozzam, hanem a habtestemet is, a nagyon személyes edzővel belevágtunk a napi szintű aktívkodásba. 
Mondhatom, roppant vicces audiovezérléssel a nappaliban és neglizsében követni az instrukciókat. Ezennel üzenem a szomszédoknak (bár már szoktatva vannak az énekórák által), hogy nem a jasmin-hoz szegődtem másodállásba, csak tornaórát követek el, tök egyedül. Majd kérek igazolást az edzőtől. 

Gym


Részben emiatt aztán már ki se dugtam az orrom a partra. Részben meg a sauvignon blanc miatt, amit a vacsorához töltöttem. 


Esti mesének pedig ajánlom Minuscule-t.