2011. október 2., vasárnap

Álmok

"A vasút olyan síkot jelent, aki 1x kiszabott magának vmilyen irányt és ahhoz makacsul, sőt mereven ragaszkodik is.
Ha a vonat az álmodóval együtt befut 1 pályaudvarra, ez arra mutat, hogy az életben tett utazásának 1 stádiuma lezárult. Most talán képes rá, hogy a világgal vmi teljesen új kapcsolatot létesítsen."

617 - Otthagyás

Simon doktor már közepesen híg kvját itta, így nem látta, mikor betege fogta magát és nagy sebbel-lobbal - legalábbis szándéka xint - elhagyta a várótermet, mielőtt sorra került volna.

Nem fog itt ülni, jobbján 1 szagos nyugdíjassal, balján pedig hisztériázó anyukával. Nem fog itt maradni 1 perccel se tovább, úgyse tudnak mit mondani az orvosok, mind csak 1 dilettáns sarlatán, magasról leszarják, mi bajod, oda se figyelnek és csak az érdekli őket, mennyi pénzt látnak tőled. Hát nem! Sőt! NEM! És qrvára nem. Mer elege van ebből az egészből és mindenki dögöljön meg, és utál mindenkit és különben is hagyják békén! Azt is utálja, hogy sántít, akárhogy is igyexik feltűnés nélkül helyet változtatni, persze, hogy bámulják. Hát bámulják, visszabámul és minimum elmehetnek a jó büdös picsába, örüljenek, hogy nem velük történt. 1ébként meg legszívesebben elhajítaná ezt a xencsétlen bokáját is, ha tehetné, levágná és kibaszott messzire elhajítaná és venne 1 sokkal jobbat a kórházi boltban, hogy többet ez elő ne fordulhasson.
Elege van abból, hogy világéletében nemhogy futni, de még normálisan járni se bírt, hogy folyton bénázik és fásli, meg gipsz, akár 1 80éves nyomoroncnak, vagy mint 1 hülyegyereknek. Hát 1ik se túl teccetős alternatíva.
Ezért inkább megtanul repülni és akkor majd nem röhögnek többet és oda mehet, ahova csak akar, nem köti a földhöz semmi, és minden könnyű lesz, a többieket pedig nem is látja, így 1 pillanatig sem fogja érdekelni senki.
NEM fog ágyban feküdni, mint 1 halálos beteg, és legfőképp nem fogják kórházi hentesek vagdosni, és nem lesz gipszjakab, mert nem fogja magát kiszolgáltatni senkinek, nem fog önként belemászni 1 olyan helyzetbe, ahol még fürdeni se tud 1edül, se wc-re menni, se fogat mosni, semmit. Mint 1 túlméretezett újszülött, vagy mint 1 nyugdíjas.
Hát nemésnemésnem lesz magatehetetlen! Felejtsék is el ezzel az egésszel.
Igen, dühös, és akkor mi van?