2013. június 20., csütörtök

Master of Disaster

Úgy tűnik, mostanság a technika ördögével élek 1 fedél alatt, s jelentem, nem tétlenkedik. Időzítése kiváló, mondhatni ezt már bizonyította az azóta is hikomat képgépemet illetően ( az első ördögi kör), valamint a 7en is. 

A második ördögi kör 7fő reggel - mikor máskor gyűrűzött az életembe. Egész pontosan a konyhán át érkezett, és naná, hogy soha jobbkor.
A 7fő reggel amúgy is terhelt időpont a kalendárban; ekkor még nem kapcsol be a robotpilóta sem, a szundi  üzemmód javában pörög, de vmi ösztöke (tán a kollektív tudattalanból) mégis csak kilökdös az ágyból, konyha-iránt, kvgyártási célzattal. 
Instant kv a pöttyös bögrébe, víz a forralóba - a robotpilóta ekkorra már átveszi az irányítást. Lenyomja a forralógombot, majd mivel nem történik semmi - lefagy. Itt az ember lánya kénytelen végzetesen felébredni, az automata vezérlés csődjétől lájtos adrenalinlöket borítja el álomhamvas korpuszomat. 
Próbát teszek én is, bár a gomb nem túl sok variációra ad lehetőséget: fel, vagy lenyomható. Megteszem és tényleg nem történik semmi. Eközben értékes percek rohannak el és röhögve integetnek. Nyilván időpontom van, ezt az Idő is tudja, mégsem lassít. Vagy felőlem meg is javíthatná a rebellis forralót, elvégre mindenre gyógyír - depersze ez is csak duma. 

Merészet gondolva kitárom a mikró ajtaját, majd vissza is csukom, ugyanis töksötét a kijelzője, valószínűleg szolidarít. Nem velem mármint. 
Ebből következik, hogy végigjárok néhány konnektort a lakásban, mire forró vízhez, majd kvhoz jutok. Xencsére nincs képgépem, amivel dokumentálhatnám tragikomikus állapotomat, mindazonáltal örülök, hogy nem ebben a helyzetben találtak rám az ufók. Magyarázhattam vón 1 darabig, hogy ez nem normális viselkedés a humánok körében. Sem.

Mivel az előállított kv megduplázta életerő pontjaimat, így szépítettem, s csak 2:1 állással értem oda a randira. 
Hazaérvén aztán konstatálhattam, hogy a technika ördöge is a részletekben lakik, mert a mosógépet is elaltatta, így 3:1-ig fajult a meccs. 
Ha figyelembe veszem, hogy bármikor folyamodhatok a patakhoz mosás-ügyben, akkor ismét javítottam, 3:2-re. 

Sőt, mivel azóta is kvzom minden reggel, az eredmény 2:2. Választhatok, hogy melyik nyereményt kérem:

Póló


vagy

Bögre