2011. október 15., szombat

617 - Léleksimogató

A legújabb találmány elég bizarr, de 617 már majdnem hozzászokott a mosti világ túlzásaihoz. Ráadásul, hogy népszerűsítsék, szinte az összes kuponos oldalon potom pénzért hozzá lehet jutni, hogy boldog-boldogtalan (de persze inkább a boldogtalanok) menjenek és vegyék, és lehetőleg szokjanak rá. Még azt is próbálják elhitetni, hogy tk egészséges. 
Tény, hogy kevésbé árt, mint a nikotin, de azért vannak sokkal kellemesebb formái is a léleksimogatásnak - emlékezett vissza 617.

Arról van szó ugyanis, hogy adott összeg ellenében, a Léleksimogató Közhasznú Egyesület székhelyén (de már most tervezik a vidéki turnékat is) az érdeklődők jótékony simogatásban részesülnek. A kupon regisztrálásakor ki kell tölteni 1 kérdőívet arra vonatkozóan, hogy milyen lelki sebekkel érkezik az illető, s ennek függvényében a megfelelően képzett léleksimogató veszi kezelésbe. 
Meglepően sokan jelentkeztek, így jelentős sor alakult ki rövid időn belül. A médiahiénák kisvártatva ott termettek és nagy lendülettel vetették bele magukat a tömegbe.
Elvégre, mások boldogtalansága mindig kifizetődőbb, mint a sajátunk. 

617 fel, majd elvetette az 5letet, hogy beálljon a sorba. 1részt, kuponja se volt. Másrészt, kedve se. 
Na nem mintha a lélekhorzsolására nem fért volna rá némi borogatás, de volt neki még abból a gélből, amit a dokitól kapott. És 1ébként is, nem fog 1 karámban ácsorogni, (mindig is sajnálta a plázákba telepített állatkákat is) s hagyni, hogy a lelkét forgassák, tapogassák vadidegenek gumikesztyűben. Mert persze vigyáznak arra, hogy ne fertőzzék felül a már meglévő kórokat, hiszen senkinek nem hiányzik 1 kiadós xelmi baj a szépen fejlett kisebbségi komplexusához. Vagy, a gyászmunkához 1 önértékelési zavar, feldobva tömegiszonnyal. S ez csak ízelítő a hírekből. 
617 konstatálta, hogy ő még tk egész xencsés a maga kis csomagjával. Szóval, nem m1 simogatásra, nem lesz kísérleti nyúl. A mellék6ásokról ugyanis még nem tettek említést, de sejthető, hogy addiktív kezelésről van szó. Függő személyiségeknek kifejezetten hasznos is lehet, ha pl a dohányzást cseréli be léleksimogatásra, de edzettebb lelkületűek folytassák csak útjukat, még ha lassabban is haladnak - gondolta 617. 

Ezért aztán fogta a pakkját és elkerekezett a napfürdőre. Tudta, hogy - mint mindig - a napfény most is fertőtleníti kívül-belül, kiszínezi a gondolatokat, s úgy feltölti élettel, hogy a horzsolások hegesedés nélkül halványulnak. Idővel, persze. 
Az volt neki sok, xencsére.