2020. április 23., csütörtök

Szelepjáték - 2020. április 11-23.

Upszi, kissé elszaladt az idő, igazából hova lett április, én nem láttam. Ugyanennyire magával ragadt a járványügyi helyzet semmihez sem hasonlítható életérzése, de xencsére az állandó napirendi pontok és a szociális háló kiválóan teljesít ebben az überfosch élményben is. És most már gint is tartalmaz a háztartásom, bár egyelőre csak nézegetem, olyan szép. (Bár közben meg óva intenek a műanyag palackos toniktól - végülis lehet, többet árt, mint a gin üvegből. Sose lehet tudni.)

Szóval volt itten 1 hosszú 7vége ugyebár, kézműves piros tojásokkal és tormás sonkával, ahogy kell - és családi videóval, ahogy lehet. Az emelkedett hangulat mérsékelten terjed képernyőn keresztül. 

Agnus dei mellett napi szinten van xencsém további - egyre kövérebb - pókokhoz és újabban jut minden napra 1 darázs is. Még jó, hogy van 1 remekbeszabott kis trükk a hatástalanításukra, nesztek: 
Végy 1 poharat és 1 darab keményebb papírt. Legfőképp ne hadonássz, hanem várd meg, amíg a szerencsétlen, rovátkolt barom az ablaknál verődik. Ekkor 1 szép ívű csuklómozdulattal ráborítod a poharat, s a papírt alácsúsztatva üvegkalitba zárod a soklábút. Megnézed, milyen ádáz fejet vág a csapdában, majd az erkélyről messzire hajítod. Igény szerint megismétlendő. 
Szívesen. 

Részt vettem további tímbildingen, ahol a társaság nem csak szórakoztatott, de gyarapított is olyan gyöngyszemekkel, mint guzla, baktőke és csömöszölés. Bevallom, még nem sikerült az aktív szókincsembe illeszteni őket, de dolgozom az ügyön. 

A koszhelyzet eddig fel nem merült kérdésekre világít rá: ha ki se teszem a lábam a magánlakból, honnan terem a takarítanivaló? Miért nem terem rögtön ezzel párhuzamosan takarító is?

Továbbá: erősen gyanítom, hogy a romantikus pornófilmeket jellemzően nem a gls futárokkal forgatják - aki nálam csenget, inkább betörőnek képzelném, semmint inszeminátornak egy (két, vagy még több) egész testes filmben. 

Ha már szolgáltatók; a hajam még mindig bőszen növexik, rontva a látásviszonyaimat. Kilátástalan helyzetemből SOS-jeleket küldtem a páratlan hajszobrászomnak, aki a fejezetem kordában tartásáért felelős és legott küldött is oktató videókat. Csak semmi pánik, belátást és türelmet gyakorlok a monodrámai helyzetben. Is. Addig meg így nézek ki:


Hajzet

A személyes wellness stáb további tagjai kitartóan és megértően segítenek át a fizikai-szellemi-mentális bermuda3szög válogatott bugyrain. Az állandó xeplőkön túl olykor felbukkannak további arcok, hogy meglepjenek kijelentésekkel, ezzel is felvértezve a kapcsolati elidegenedés ellen. 
Közben erősen remélem, hogy egy hús-vér humanoid jövőbeli látványától - ad absurdum - érintésétől nem omlik össze azonnal a keringésem, hanem viszonylag fegyelmezetten viselem majd a régi-új impulzusokat.
A Hogyan ne legyünk dingók? értekezést egy külön fejezetben osztom meg az érdeklődökkel.

Amúgy meg eladó 1 baromi jó kecó, merem ajánlani, iszonyat jófej a szomszéd. Tessék megtekinteni emitten, kiváló befektetés, vagy szimplán lakni is remek: https://ingatlan.com/xiv-ker/elado+lakas/tegla-epitesu-lakas/budapest+14+kerulet+mogyorodi+ut/31191904
A szomszédról kérésre privát üzenetben küldök képet.