2020. március 28., szombat

Szelepjáték - 2020. március 27-28.

A heti 5 torna után a nagyon személyes edző állít le, s nem hajlandó szombaton is órát tartani. Majd csak hétfőn. Tény, hogy szintet léptem; már a homoksúlyzóm is megadja magát, s beterít a fekete töltelékével. This is the beginning. 


Piszkos munka

Szombat lévén ki/be lehetett játszani az erkélyen kvzós jelenetet, bár a nagyon jó idő nem csak engem hívogatott elő, hanem a fekete-sárga jószágokat is. Mióta ráültem 1 darázsra és azonnali bosszújától napokig csak állni és hasalni tudtam, inkább visszahátráltam a magánlakom fedezékébe. Egységnyi idővel később biztonságosnak tűnt a balkon, így hátradőlhettem a napsütésben. És megadóan végignézhettem, ahogy a fekete-sárga csíkok belebegnek a magánlakomba. Nyilván, azonnal eltűnt, így csak remélhetem, hogy nem épp fészket rak, hanem egy másik ablakon ki is lebegett. 

Szombat lévén felöltöttem a házi cseléd ruhámat és bősz porszívózásba fogtam, amiből előre nem látott bonyodalmak fakadtak. Szóval ha van itt valaki, aki távvezérléssel össze tud rakni 1 porszívót, legyen szíves jelentkezni. 

Produktivitásom azonban tovább szárnyalt, s pár óra alatt végrehajtottam a kedden kiadott zenei témájú házi feladatokat, jelentősebb károk nélkül. Holnap még biztosra megyek további metronómos gyötrettetésekkel, de csak jelzem, hogy máris referenciapontnak számítok szolfézs-ügyileg, s van az a helyzet, amiben jobb, ha én írom mások háziját. Hoppá! Az a sokat emlegetett relativitás, nemdebár?

Az estém virtuál házibuliba torkollott, decens borozással és kevésbé decens témákkal, utóbbiakat Olivérrel kompenzáltam, inadekvát kommentjeimet borba fojtandó. 
További teljesítményként listáznám, hogy a szerelmi vallomások és/vagy ráutaló magatartások száma nulla.