2011. július 23., szombat

Opération Casablanca - Hammam csajoknak

Törökfürdő, Marokkóban. Illetve, bármely muzulmán országban, mer ott ez a trendi, pár száz éve.

Volt xencsém kipróbálni, naná, hogy pont ebből nem akartam vón kimaradni. 
Az úgy esett, hogy casa-i kollégám kedves neje a marokkói kuponoldalon leütött 1 kihagy6atlan ajánlatot gommage-zsal, massage-zsal, hülyének is megéri áron. Ráadásul mi még okosak is vagyunk. Valamint szépek. 

Odakocsikáztunk a tett színhelyére, elintéztük azt a kevés adminisztrációt, majd magunkra rántottuk a kabinfüggönyt és vetkőztünk. Kaptunk kis ágyékkötőt és gumilábbelit. Imígyen felxelkezve leóvatoskodtunk a boltíves pönszébe, és már túl későn olvastuk a táblát, hogy a fehérnép bugyiban l1n szíves belépni. Tudatlanul, mi csak gumipapucsban és minilepelben próbáltunk beleolvadni a környezetbe. 

Az olvadás hamar ment, mivel az ajtón túl kb 100%os páratartalmat találtunk, emiatt pedig 1mást is alig. A hőfok 1 idő után már fel se tűnik, s amint kiválogatod az oxigénmolekulákat a gőzből, egész komfortosan érzed magad. 
Vagyis, még ki kell várni, míg vmelyest tájékozódni tucc a gőzös félhomályban. Mermivelhogy pönsze, de minimum alagsor, fény csak ritkásan szűrődik a rácsos ablakokon át. Asse mindig bírja áttörni a párát, megáll a fal mellett és nem merészkedik beljebb. 
A fürdő 1ébként látványos a boltívekkel, mozaikokkal, márvány berendezéssel. Megkívánod otthonra is.

A fogadóból beirányítanak 1 kisebb oldalterembe, ahol nem kevesebb a gőz, viszont találhacc magadnak kősámlit a falon végigfutó vályúxű mosdó előtt. Rózsaszín műanyag tálkával leöntözöd magad, ha esetleg vhol még nem lennél csuromvíz a saját levedtől meg a párától.  A minilepel rád tapad, igazából csak jelképes xepe van, hiszen rajtad kívül senkit nem zavar a közös pucérkodás. 
Belépéskor a kezedbe nyomtak 1 gyanús masszát, s használati utasítást is kaptál hozzá, persze arabul. A melletted ülőről puskázva rájössz, hogy az szappan. Egész pontosan savon beldi, amiről lentebb francia nyelvű tájékoztatót bocsátok rendelkezésre. Addig is az élmény a következő:  a tenyeredben 1 kétes külsejű kupac, amivel át kéne kenned magad. Az egész nem nagyobb 1 közepes kutyaszarnál, ám amint ettől elvonatkoztatsz, s elkezded magadra kenni, felettébb megörülsz, hogy ezt is feltalálták, nem csak a spanyol viaszt. Jólesően és páratlanul sima lesz a bőröd, pont mintha selyemkötést kapnál testszerte. Kitágult pórusaid lelkendezve szabadulnak meg a felhalmozott méreganyagoktól, cserébe hipp-hopp szippantják a savon jótékony 6óanyagait. Fekete olajbogyóból készül ugyanis, az pedig híres-hírhedt áldásos hidratáló és 1éb tulajdonságairól. 

Mindeközben oldalra sandítva azért felméred a terepet, s konstatálod, hogy Rubens igazán elégedett lenne itt, akárcsak az összes hímnem, merugyebár meztelen nők mindenhol, ameddig a szem ellát. Mindenféle kivitelezésben, korban, súlycsoportban. Utóbbi egész jelentős, mármint a súly - ezért hoztam Rubens-t. 
Arabéknak ez teljesen természetes program, elmenni a közfürdőbe, s ott bőrt cserélni. Hetente 1x. Igazából csütörtökön van a hammamozás, mer péntek a nagy közös imanap és arra így is készülnek. Másfelől, meg azért is van hammam, mert nem mindenki rendelkezik fürdőszobával. 

Szóval, ott ülsz átkenve, és 1x csak beint 1 markotányos asszony az ajtón, hogy kövesd. Feltűrt ingujjal, nadrágszárral, turbánnal a fején;  kérdés nélkül követed. Átvisz az elfekvőbe, ahol viaszos vásznas fekhelyek várják a pácienseket. 1ikre felcsusszansz; vigyázz a lendülettel, mermivel csupa víz minden, könnyen végigszánkázol rajta s a másik végén fogsz talajt. Előx hason fexel, és reméled, hogy nagy meglepetés nem ér. 

A lepetés közepes, mert hozzád nyúlnak, de minimum sündisznóköteggel. Aztán a látóteredbe kerül a szörnyűség, vmi brutál radírozó, téglalap alakú dörzsi, kb ilyesmivel sikálod otthon a leégett szénizotópokat a fazékból. Ha eddig nem voltál pirospozsgás, most tutira rákvörös leszel. Természetesen átfordítanak a hátadra is, ekkor azér bánod, hogy bugyitlanul tetted be a lábad. Majd aztán, mikor mindenhol alaposan átsmirgliztek, megmutatják, mennyi hámsejttől szabadítottak meg; ott sötétlenek az ágyon. Végigsimítod most már habtested, és tényleg! Rózsaszirmos tejszínhabfelhő - minimum. Vagy mézes virágcsokor, esetleg bársonyos fuvallat. Lényeg, hogy télleg levedlettél, mint 1 kígyó :)

És ekkor még mindig nincs vége, mert jön 1 másik nőszemély, aki pedig átmasszíroz. Ekkorra már teljesen lelazulsz, bár vannak ismeretlen mozdulatok, amikkel Mo-on nem feltétlen találkozol, de ezek is jólesnek. 
Legvégül lezuhanyzol, hogy teljes l1n a komfortérzeted, majd kifáradsz a pihenőbe - ennyi fáradozás után igazán megérdemelsz 1 kis nyugalmat. Ott elfeküdhecc, hűtőzhetsz, beszélgethecc, aztán ha elég volt, felöltözhecc. 
Kilépve az uccára pedig egész visszafogottan dicsekecc az új bőröddel, érzésed xint mindenkinek feltűnik a változás.

Természetesen pasiknak is van hammam, de koedukáltra senki ne számítson. 

Íme a beígért részletes tájékoztató; soha nem késő nyelveket tanulni.

http://www.alterafrica.com/savon-noir.htm