2020. április 7., kedd

Szelepjáték - 2020. április 6-7.

A pazar tavaszi időjárásnak köszönhetően olyan vagyok, mint 1 pilótakex: az elejem határozottan pigmentált, a hátam viszont még messze a nyári rejtőszíntől. Épp csak feliratozva nem vagyok. Nade ebbéli türelmem példás ésugye jönnek a boldog szép napok: hosszú 7vége rulez!

A külcsín mellett fontos a belbecs, így további csodás tudományokra tettem szert, már csak cizellálnom kell a végrehajtást a zenei álti első éves tananyagából. A zene még mindig az egyik legjobb dolog a világon - igyexem még közelebb kerülni hozzá. 
Fejlődésem - akár csak az idő ( már ha feltesszük, hogy lineáris) - megállíthatatlanul zakatol előre.

Aztán fizikai táplálék nyilván, s tulajdonképp az egész nap így alternál: testi - szellemi - testi - lelki - szellemi tápérték, vagyis hát ez nem csak napi, de heti / havi / évi / élti minta. Ami kicsiben, az nagyban, ahogy 1 csepp tengerben is benne foglaltatik az egész. Ezt itt már a házi is mondatja velem. Pálinka, mármint.
Holnap reggel pedig a hét szociális zenitjére kúszik a mutató: bevásárlás! Ezúttal azonban húsvéti felkészülés is; remélem, lesz még nekem tojás és festék is. Bárugye a legjobb tojásfesték a rúzs, nade az egy másik tartalom

Üzenem az audienciának, folyamatban a betadin installáció, xencsére még pont beférek a pályázatba, remélem, megnyerem a balaton alapú jódfolyással.

Közben egészen belejöttem a rendelésbe, izgatottan várom a következő csomagot - de inkább a futárt, hátha kicsit ellentart a virtuális világ roppant húzóerejének. Csak legyen rajta maszk, különben lelököm a lépcsőn, amiért veszélyezteti a júniusi rendezvényemet. MINDENKIN legyen maszk!

Akkor is lesz nyár! 
Addig is, amint az AA tagok: mindig csak a mai napot csináljuk végig. Minden nap csak azt az egyet. 


When you have completed what you thought you had to do