2011. július 27., szerda

Opération Casablanca - Osztás

Kész xencse, hogy nőnem vagyok, mer 1 osztott figyelemmel nem rendelkező pasi biztos nem is tudná kielégíteni a marokkói kollégák kíváncsiságát, vagy max akkor, ha klónoztatná magát.

A kinti kompánia díszes tagjai ugyanis felváltva bombáznak kérdésekkel, különböző témákban, különböző csatornákon, 1 közös van a relance-okban: mind sürgős.

Visszafelé már nem ekkora az elán, merha én kérdek vmit, arra legtöbbx másnap reagálnak. Igenigen, a mondás xint jó munkához idő kell, ám esetünkben a pocsékhoz is.
Még mindig költészeti alaknak gondol6om magam; "magamindentkétszermond, magamindentkétszermond" xepéből máig nem sikerült szabadulnom. Amit elmeséltem a 2,5 hónap alatt nem 1x, ismételhetem távoktatásban is. Vajon meddig?

Tán 1xűbb, ha xzek vmit, amivel leszedálom magam a szintjükre.

Lakály

Kis lakásom épül-szépül, helyre xelmi fészek leszen belőle nemsoká; igazából már csak a kiegészítők kellenek.

Egész rákaptam a lakberendezés ízére; asszem, simán el tudnám viselni, ha rendelkezésemre bocsátanának 1 csinos keretet, hogy még csinosabb kivitelezésre fordíthassam. De persze 1előre nem tettem xt mecénásra, így magad uram, ha szolgád nincsen, s bár 1 szobainas kilátásban, attól nagy csodát nem lehet várni.

Tegnap megszületett a kanapéhoz tartozó ülőke, ami nem csak szép, de okos is: letettük 1 helyre, s azóta se moccan. Aszontam, ott marad, és télleg.

A polc szintén főnyeremény, ugyanis rengeteg cuccost rápakol6unk és nem reklamál, hogy miez a sok, 1000 éve nem használt izé, minek rakosgatjuk kidobás helyett - nem szól bele semmibe. Xintem xet nálunk, iszen már várta a nagytesója, most épp 1mással szemben álldogálnak.

Summa summarum, a fészek igazán lakályos, már csak turbékolni kell benne.