2014. szeptember 19., péntek

Napi Igen - Szeptember 19.

Nos, nem tipikusan igennap a mai, úgyhogy kicsit csalok és beemelek elemeket a 7ből.

1ik reggel elfuvaroztam a házinénit. Mármint a beleegyezésével. Meg is köszönte. Mondjuk, azóta nem láttam. Remélhetőleg hazatalált.

A lakatlanomnak vittem narancsokat. Örült neki mind2 nap. Remélem, nem lát mögé politikai hovatartozást - kikérem magamnak. Meg a gyümölcs nevében is kikérem, elvégre miért pont naranccsal ne lehessen jófejkedni?! Vesszen a tápanyag-diszkrimináció! Is. 

Olyan minyont kaptam, hogy csak gasztromantrázni tudtam tőle; mmmmmmm.

Luxi - Gyuri bácsi hangján - érdeklődött a hogylétem felől. 

Minthogy épp előkészítik lóhalálában a nemzetkedés egyik életellenes mutatványát a Hősök terén, a járgányok parkoltatása valódi kihívás. Ámde! Tegnap reggel az 1ik köztérinspektor nagy lelkesedéssel javallotta a legtutibb helyet. Ingyér! Minimum kiváltságosnak éreztem magam. 

A benzinkutas fazon is tökkedves volt. Ő is ingyér! 
(Gyanús?)

Ma meg ugyebár szobafogság vírusból kifolyólag. Tehát egész 7végén is. Pedig! Mehetnék siklózni. Nade a kényszerpihenő melléktermékeként beszedtem az erkélyen a D-vitamin adagomat ernyőelmélet közben. 
Valamint, intenzív semmittevés. Leküzdöttem az összes tevőleges ingeremet - fejlődőképes vagyok. 

És hát több évtizednyi várakozás után bekövetkezett, amit remélni sem mertem: nagyon finom a köptető. Sajnos csak 3x1 kanállal lehet belőle enni.