2014. június 14., szombat

Napi Igen - Június 14.

A mai leginkább 1 Igennap, reggeltől mostig. 

Hogy pontos legyek, a reggelt 10h30-ra datálom kv-val és zöld teával. Némi szilárd táplálék után muszájlott erkélyjelenetet rendeznem, mivel 100 ágra meg a balkonra sütött a Nap. 
Nem értem, a parfümőrök miért nem elegyítik a bőr napszagát a trendi parfümjeikbe, szerintem az 1ik legjobb illatanyag, és biztos mindenkiben csak tökjó élményeket aktiválna. 

Szóval begyűjtöttem a napi D-vitamint, nehogy angolkóros legyek franciás létemre, majd elsuhantam a kék járgánnyal mozgolódni. Mivel a hajtány nem szublimál, amikor kiszállok belőle, gondoskodnom kell a megfelelő rögzítéséről, így hát nagyon profin leparkíroztam jobbra-hátra padka mellé. Figyelembe véve, hogy ebből anno buktát csináltam, roppant büszkén zártam be a kocsit.

Az önelégült vigyor akkor mállott le a fejemről, amikor kiderült, hogy a mai jógaórát másvalaki tartja, mint egyébként. Tekintve, hogy kb évtizede "kezdő" státuszban jógázom, ettől a hírtől némileg csökkent az elhatározásom, de kitartottam mellette. A másfél óra alatt ezt párszor bántam, de a teremből kilépve dicséretben részesítettem elszánt énemet. 

Az orális jutalom füstölt sajtos-spenótos palacsinta képében és eperturmixban manifesztálódott, úgyhogy komfortérzetem a tetőfokára hágott.

Ezennel pedig bemutatom legújabb élettársamat, akit alapos megfontolás és mérlegelés után választottam ki, majd hoztam haza:


2 in 1

Holnap reggel már bizonyíthat is.