2014. június 18., szerda

Napi Igen - Június 18.

A reggeli kv-tea mellé beköszönt 1 cinke az ablakon. Ez télen nem lepne meg, de nyáridőben ritkulnak a madárvizitek, mivel önellátó üzemmódra váltanak és (tőlem) nem kapnak táplálék-kiegészítőt.

Odaadtam a csokit a favorit lakatlannak a piros lámpánál. Reggel még nem volt túl meleg, talán nem olvadt meg nagyon a cucc, csak nem lett maszatos. Van még itthon sokolá a külön erre dedikált kis szekrényben, lehet, a 7en kiosztom neki. Legalább nem kistehénkedek. Ő meg úgyis lejárja egész nap.
Viszont ki kell fejlesztenem vmi átadási technikát, mert (újdonság!) az ablakom csak 1 irányba mozgatható. Lefelé. Nagy nehezen visszamantráztam, de hazaúton már inkább szaunáztam, nehogy úgy maradjon. Meraztán éjjel beköltöznek a szenderek, nyestek, sünök és békák, felfalják egymást a tápláléklánc értelmében én meg takaríthatom a vérbe fagyott járgányt.

És ami még a mai nap Igenje:


Szent Ivánra

Nem elég, hogy szép rózsaszín, még tartalom is van mögötte! Játszódni fogok, borozni, zenét hallgatni, ráadásul franciául, ráadásul Szent Iván éjjelén. Hö!