2012. február 15., szerda

70 nap párizsi - Szálló

Et voilá, ahol elvileg lakni fogok mingyá: http://www.lagrange-city-paris-boulogne.com/residence/description-generale

Persze, ígérnek fűt-fát, és télleg, merhogy pl. a Hercegek Parkja 2 megállóra van; asszem, itt sokat fogok sétálgatni a napernyőmmel és lépten-nyomon elejtek 1 zsepit. Addig még be is kell fejeznem a hímzést...
Versailles is 20 percnyire, szóval nagyon előkelő közegbe csöppenek, lehet, újra kék terveznem a toalettemet. Mongyuk, holnapig nem tudom megvarrni az összes uszályomat. Mostmilesz?

Az jó, hogy kvázi folyóparton leszek, mer így nem kell utazgatnom a horgászás miatt. Csak kivetem a hálómat az ablakból, aztán majd meglesz a zsákmány.

Van tornaterem, szóval abszolút indokolt tornazsákot vinnem. Utána pedig mehetek szaunázni. A mélygarázsban annyira nem vagyok érintett, hacsak nem nyerek az ottani lottón, de akkor úgyis megveszem az egész Lagrange-ot panorámával 1ütt.

Mellesleg megnyugottam, hogy lehet mosatni, így elég 1 adag parfümöt vinnem, nem fog növekedni a felhasznált mennyiség.
És ami külön öröm, hogy lehet állatkát tartani. Ez most pluszfeladat számomra, mer így ma/holnap be kell fognom 2 cinkét a konyhaablak előtti fenyőről.

Tehát vár a 18 négyzetméter, és nagyon izgulok, hogy ott lesznek-e a zöld almák a szobában. Páris alma nélkül...
Most már csak ki kell találnom, hogy Pallasz Athéné, Aphrodité vagy Héra legyek. Ahogy elnézem, mindhez kék híznom. Holnapra.