2020. március 30., hétfő

Szelepjáték - 2020. március 29-30.

A vasárnapot (és benne engem az erkélyen) ünnepi napfény körvonalazott és satírozott, színem kezd az évszaknak megfelelni. A legjobb highlight-bronzosító-pirosító a napsütés. Arról nem is beszélve, hogy parfüm helyett is kiváló alternatíva napsütötte bőrt hordani. 

Jelentem, a porszívó kérdésre lett válasz, félórás telefonos segítséggel rendeződött a nyomasztó helyzet, így eztán is vígan cselédkedhetek. 

Tornaóra híján kimerészkedtem a partra meg a tavaszi szél söpörte utcákra, xencsére a természet teszi a dolgát, megállíthatatlanul.


Keep calm and carry on

A szombaton elkezdett házi feladatom tovább políroztam s karöltve a vadiúj dalom próbálgatásával belecsúsztunk az estébe. Nade az önkifejezésnek a nyári időszámítás se szabhat határt.

Ma reggel pedig jeges rémülettel vegyes megkönnyebbüléssel konstatáltam, hogy a nagy balkonozás folyományaként nyitott erkélyajtónál aludtam. Xencsére nem raboltak el (vagy visszahoztak reggelre), így nem csak a ki-, de a bejárási tilalmat is tartottuk mindahányan. 

Munka után édes a pihenés ráálltam az egyre koszosabb jógamatracomra, s hagytam magam instruálni. Ez nem csak azért jó, mert lassabban nem őrülök meg, hanem mert fűtenem se kell ezen órák alatt. 
S ha mindez nem lenne elég, most már a tápanyagbevitelemet is adminisztrálhatom. Ezt szívesen hagynám másra, csak engem vigyenek fel a padlásra. 

Most még elidőzöm egy keveset a vadiúj dallal, amiről fogok tudni nyilatkozni egy nagyon vicceset, mikor már minden sajtóorgánumot a kulisszák mögötti tartalmak érdekelnek majd.