2020. március 21., szombat

Szelepjáték - 2020. március 21.

1 jó nap 1 jó éjszakával kezdődik ugyebár, s a mai napom jól indult fél8kor, szívmelengető álomból ébredve. Másodjára, mert a hajnali rigó olyan átéléssel nyomja, hogy nem lehet alva maradni. 

Minthogy a lakásban megnövekedett a koncentrációm, egyenes arányban nőtt az általam in/direkten előállított kosz, aminek eliminálására ma legalább olyan hathatós intézkedéseket hoztam, mint 1 operatív törzs. Vagy 1 1 személyes akciócsoport. No offense, of course. 
Depersze, ez egy végtelen történet.

És mint említettem, tegnap elindítottam a (nemtudjukmeddigtartó) tornázz naponta! kihívást, ami következtében 11kor már lapockalövéses varacskos disznóként hörögtem a napverte parkettámon. Csak a hátam nem szőrös. Xencsére a nagyon személyes edző már ismeri minden rezdülésem és nem esett kétségbe, tisztességes hajcsárhoz illőn végighajtott az 1 órán.
Én úgy saccolom, kb április végén szabadulok a magánzárkából, s akkor rögtön be is nevezek a bikini fitness versenyre. Jóllehet, inkább a klasszik vonalvezetést preferálom, szóval megelégszem valami hasonlóval, csak a fejem ne veszítsem el addig:


Niké

S bár estére októberre váltott az időjárás, a természet mégiscsak érzi a tavaszt, kódolva a génekbe és genitáliákba, a törvény az törvény, melynek változatos megnyilvánulásaival találkozhatunk - nem csak a természetben, de az online térben is. Legalábbis ennek tudtam be a vadidegen hímnemű fészjelölést, s persze kiderült, hogy nem 1 általam feledett egyed bukkant elő, csakcsupán egy korai példány a tavaszi zsongásból. 

A délután és este a szociális hálómban telt, szolid házibulival - szigorúan virtuálisan. Holnap, ha a hófúvás engedi, megjáratom a korpuszomat a parton. Amúgy meg továbbra is érvényes, hogy most hősködjön mindenki a fotelból, az emberiség legnagyobb lépéseként. Kösz!

There must be some way out of here