2014. június 30., hétfő

Napi Igen - Június 30.

A legnagyobb igen, hogy ma van a hónap utolsó napja. Tekintve, hogy tartalmas júniust zárok, nagy kíváncsisággal várom júliust. Remélhetőleg eztán könnyebb lesz összeszednem a Napi Igeneket.

Valamint, ma alkalmam nyílt megfigyeléseket tenni önismereti témában. Ez azért jó, mert qrvaszar, tehát ez a jele, hogy hosszú távon roppant jól fogom érezni magam. Megfigyelhető korreláció: ami rövid távon keserves, az a hosszú távú lelki wellness-ed záloga. Hiába, a (kibaszott) Idő mindenre flastrom.

Megugye találkoztam Igazsággal, aki sajnos förtelmes képű, iszonyú ijesztő, de ha nem halsz szörnyet első látásra, négykézlábon kihordod a szívfacsarodást és tökre megszereted. Mint például a grépfrútlevet. Elsőre keserű, kapar, fintorogsz. Nadeaztán!

Mongyuk, nem árt, ha van 1 időgéped, mert Igazság retrospektív is megnyilvánul, tehát a múlt 1 tökre másik verzióját ismered meg általa. Persze, voyeur hajlamúak előnyben. De tk. ez jó, mert párhuzamos dimenziókba nyersz bepillantást. Sőt, 1 marhanagy panorámás rálátásod lesz a saját múltadra, csak GPS is legyen az időgépben az újratervezéshez.


Párhuzamos valóságok


Mindezt azonban könnyedén kezeled, ha van nálad instant megvilágosodás. A reggeli tisztított univerzumplazma után kell egészben lenyelni.

Ja, és ma sem mosogattam, mert az én lelkiismeretem annyira tiszta, hogy befényeskedi a környezetemet - 10 méteres sugarú körben.