2014. július 21., hétfő

Napi Igen - Július 21.

A kedélyek megnyugtatására heti összefoglalót kanyarítok, szóval tömény Igenlésre tessenek készülni. Szublimálásom hátterében a szociális élet örvénye kavarog.

Az úgy kezdődött, hogy félmaratoni interurbán verbalitás, hajnalig. 2,5 óra alatt simán be lehet érni a célba 21 km után. Én nem lefutottam, hanem lebeszéltem. Cserébe szundi üzemmódban töltöttem a másnapot. Akkor még nem sejtettem, hogy ebből rendszer lesz. 

Sor került énmagam sokszorosítására. Csak semmi pánik - nem 3D-ben sokasodtam, csak papíralapon. Kérésre osztódok. 
Aztán belvárosi élet ölelkezéssel, zseblámpával és kölyökkutyával. Valamint, sörhöz való kedvvel(!!!), ám tekintettel Galaxisjárgányra és a közbiztonságra, mentás limonádéval duhajkodtam.

Szerep-társas-játék. Vicces. És még bónusz születésnapom is lett.
(Bár ha arra gondolok, hogy vannak, kik csereberélik szerepüket-társukat, mint más a körömlakkot... De erre DIREKT nem gondolok.)
Éjszakába és röhögésbe nyúló-fúló témavezetés a limonádétajtékos sörpatakparton. 


 - Másnapjaim lefelé zúzó spirálként süvítenek a módosult tudatállapot felé. - 


Eltávozásom idegen tájakra izomlazító és antioxidáns hatással bír szervezetemre. Akár csak a Campari - sorozat. Főszereplője jómagam és az önjelölt kísérők. Ha lehet, még viccesebb, mint a fentebb említett szerep-társas-játék. Bár ha arra gondolok, hogy EZ is az...
Mindenesetre hű maradtam állati elköteleződésemhez és a szimpla házas után 1 Búgó Csigával töltöttem minőségi időt. 

Tiszteletemet tettem külhonban, teszteltem néhány teraszt kv-val és jégkrémmel. A feelinget erősítendő, gazdagodtam néhány nélkülözhetetlen felöltővel. Természetesen művelődtem is, elvégre jó pap is holtig nyomja, hát még én. 

Csipkeajtó


A szellemi és fizikai táplálék után gondoskodtam szépérzékem kényeztetéséről is. Kipróbáltam és ismét konstatáltam, hogy egész jól mutatok főúri környezetben. Az előkelőséggel csupán annyi a bajom, hogy inkább későn kelő fajta vagyok. De a szilvuplé a véremben van. 

Felkapcsoltam a villanyt:

Csupacsillám  

Aztán dominóztam egyet:

Játszani mindig

Olyasmiket, hogy mézes tejes kv, grépfrútlé, fekete rigó, naplégzés, akcióterv, már nem is említek, mert alap. 

Jelentem, a szociális háló felhajtó ereje többszörösen felülmúlja a víz törvényeit. Ha az összes elememet felsorolnám, rengeteg személyiségi jogot tipornék porba-sárba pántos cipellőmmel. Marad a mentálposta, az érintettek ajánlott küldeményre készülhetnek.