2015. augusztus 26., szerda

Napi Igen - 2015. augusztus 26.

A mai nap felettébb tartalmasan telt. Kezdődött a reggelivel. Bár véletlenül bekeveredtem 1 nyuggercsapatba, az etetésért felelős alkalmazott rögtön kiszúrt és átirányított az ugyancsak jól felszerelt, magamfajtának fenntartott étkezdébe és kedélyesen megreggeliztem. 
A 2 kv ellenére legszívesebben visszahenteredtem vón 1 kis olvasmányos matinéra, de nem ezér fizet a cég. Pedig az megduplázná az amúgy sem alacsony elköteleződési hajlandóságomat. 
Szóval rendeltünk járgányt és behajtattunk a zirodába.

Az előzetesben némileg utált-rettegett Szerzs nyájasan fogadott minket és meghazudtolva korábbi önmagát egész nap cukorborsóként keringett körülöttünk. Amúgy mindenki igazán kedves, így megdőlt az undok belgákkal kapcsolatos előítéletünk. 
Ráadásul hatékonyak is voltunk, nem csak kellemesek, így a jól végzett munka örömével ültünk az ebédhez. Itt is további tartalmakkal gazdagodtunk - több körben. A rakott szekérre még pakoltunk 1 emberes (belga) csokitortát. Vhol itt veszett a feledés homályába szüleink nevelése és kisasszonyosan decens mosollyal konstatáltuk - magyarul - hogy a kipukkadás a realitás mezejére lépett és fenyegetőn közelg. 

A délután során elégettünk 1 csomó kalóriát parádés problémamegoldó és nyelvi készségeinkkel - legalábbis szeretném ezt hinni. Ugyanakkor nem kedvezett az energiafelhasználásnak, hogy a mítingszobában állt 1 gömbakvárium. Belgáék természetesen csokit tartanak benne aranyhal helyett. 
Igazi roche-katonaként utolsóként hagytuk el a tetthelyet, majd hívattunk 1 tökhintót és becsapódtunk a Lion Belge vendéglátóipari egységbe. 

A pönszér készséges volt, a sör világos, a gyorsan szervírozott tápérték növelte komfortérzetünket, s ekkor már határozottan éreztem, ahogy 1mm/mp-es sebességgel nő a térfogatom. Először a kajára gyanakodtam, de rájöttem, hogy marha meleg volt a bárban, így nem hízásról, hanem hőtágulásról beszélünk. 
Ily módon megnyugodva rendeltem 1 crème brûlée-t. 2015 első autentikus crème brûlée-jét. Ráadásul nem csak ételmintát hoztak belőle, hanem 1 tisztességes adagot; kiélveztem minden percét.
Ha crème brûlée-t eszel, az orális kényeztetés új értelmet nyer. 

Remélem, éjszaka legalább annyi kalóriát égetek, mint az egész napos francia nyelvű diskurzussal. Igyexem franciául álmodni.