2014. augusztus 5., kedd

Napi Igen - Augusztus 5.

Jegyeim száma egyre nő. Ha úgy vesszük, tegnap-ma plusz 1 anyajegyem is volt vizitből fakadóan, illetve délelőtt a rep mellé vonatjegyet is újítottam. 

Képgép betárazva, pakk összerakva, a Nap süt, egyedül rám vár a leghűségesebb város, most már csak meg kell ennem a szuperbarackokat és útra kelhetek. 

//A szuperbarackot az különbözteti meg a mezei baracktól, hogy beleharapsz és AZONNAL gyerek leszel (csak belül, a melleid nem fejlődnek vissza), ott állsz az udvaron mezítláb, a napmeleg baracklé folyik az alkarodon és tökre maszatosan az égvilágon semmi parád nincs azon túl, hogy mikor nőnek már meg a melleid (a mondat nőnemben érvényes). 
Vannak még ilyes termények, amelyek Proust Madeleine-ként aktiválnak elfelejtettnek hitt, ám a merevlemezre beégett képeket. (Apropó, hát jó rég megírta az eltűnt Időt, lehet, nem kék forszírozni a jöttét.)//

Minthogy kulturális-wellness tevékenységeim elszólítanak a következő napokra, mindenkit lenyugtatok, hogy időmet európai fővárosban, vízparton, és egyéb válogatott helyeken fogom eltölteni hasonló gondossággal szelektált társaságban. 

Éljen a Szabad Európa, a bikini, a D-vitamin és persze a világbéke!