2012. július 26., csütörtök

Opération Casablanca - És a cirkusz megy tovább

Régi motorosok már tudják, hogy Marokkó 1 másik dimenzió lassúcska gyermeke, fantasztikus-szürreális mozzanatokkal tarkított neverending story főhőse, és előhúzhatnánk még jópár epitheton ornans-t (rém)mesebeli tarsolyunkból, ám a lényegen semmi nem változtat.
A közel másfél éves nevelgetés már épp kezdte gyümölcsét hozni, naponta már csak 2x kell ugyanazt elmondanom, s a heti 50szeres ismétlést leszorítottuk 25re, így valódi eredményeket értünk el. Vérrel-verejtékkel, meg persze közepes idegbajjal. Szóval jó, hogy kicsi is, savanyú is, meg citrom is, de a miénk.

Hab a tortán, pont az i-n, és 1általán, az egész sikersztori megkoronázása, hogy a kendős lányt, akivel eddig kooperáltam, elküldik a cégtől.
Ez azt jelenti, hogy 1 másik kendős lánnyal ismét odaállhatok a startvonalhoz, s újabb másfél év alatt talán eljutunk oda, ahova kendőslány1-gyel. Feltéve, ha ugyanolyan kvalitásokkal rendelkezik. A célbajutás nagyban függ ugyanis attól, hogy alul/felülmúlja-e kendőslány1et.

Szóval ősztől vissza a kiscsoportba, és már jelet is találtam, amit a lány ráhímezhetne a dossziéjára, füzetére, akárhova. Nagyszerűen kifejezi a végtelen örökkévalót, esetünkben a soha be nem fejeződő párbeszédet, helybenjárás közben.


Uroborosz


Félvezető - Show is going on

Nos, aggodalomra semmi ok, Béla előkerült, csak a kocsi dobta be a törölközőt, tanaram él és virul, túl a 68. szülinapi tortán, valamint 1 orvosi beavatkozáson. És persze a járgányt is újraélesztették.

Nem, nem szépészeti operációról van szó, nem varratott fel semmit, a mosolya sem feszesebb, ám most már úgy lát, mint a sas. Szabadszemmel fürkészi a kisbolygókat - nappal! Bár lehet, hogy a sasok nem csillagászkodnak.
Mindenesetre látása valóban parádés, mert konstatálta, milyen ügyesen viselem vadiúj frizurámat. Lehet, hogy minden pasinak kellene 1 ilyen - női nüanszokra - érzékenyítő látáskorrekció? Asszem, több boldogabb nőnem vonulna, s ebből kifolyólag a pasik élete is nyugodtabb mederben zuboghatna.
Béla - érdeklődésemre - elmesélte az operáció mikéntjét, s bevallom, nem kaptam kedvet szemlencsét cseréltetni. Eleve, nem is biztos, hogy találnának a raktárban pont olyan színűt, mint az enyém. Másfelől, az sem túl szívderítő, mikor kiemelik a kis golyómat, hogy akadálytalanul megadjusztálhassák. Jó esetben nem kell varrni, mer abból ugye következik a varratszedés is. De addig is csepegtess napi öccör, hogy leoldjad az esetleges tisztátalanságokat a hegről.
Remélem, a harmadik szemét nem kell élesíteni.

Asszem, maradok az őskorinak számító üvegszemnél, kontaktlencsénél.

Montam Bélának, vigaszképpen elviszem 1 körre, csak navigáljon, merre menjünk. Xintem ez jólesett neki, főleg, hogy még a pékségnél is megálltunk és nem hagytam éhen veszni. Elvégre megmentettem az életét!

Ma is meglátogatom, hiszen fontos, hogy stabilizáljam az állapotát.