2012. április 27., péntek

70 nap párizsi - Pá

Nos kérem, ez itt a 70. nap, eccer minden jó végetér, hogy 1 még jobbnak adjon helyet :) Hogy ez jelen esetben mennyire helytálló elmélet, pár órán belül kiderül. Illúzióim nincsenek, de a reményhal sosem alszik, úgyhogy arccal Budapest felé megkezdtem a túlsúlyos guribörivel fémjelzett napot.

A bepakolás 70%ig egész zökkenőmentesen ment, előre ittam a medve bőrére (a tegnapelőtti dîner során több pohárral is), aztán tegnap és ma persze kiderült, hogy jobb buktával dicsérni a napot. Vagy mandulás croissant-nal. 
A ruhák, DVD-k, CD-k, könyvek mellett úgy tűnt, még rengeteg hely marad a valise-ban. Aztán mikor összeszedegettem a 18 nm-ről a szanaszét hentergő kis kacatokat, bebizonyosodott, hogy az ördög a részletekben lakozik. 1 tégely itt, 1 flakon ott, 1 sokadik könyv amott, majd a hajszárító, a kulcsittnemaradjon!, télicipőt hovaatökbe rakjam, a vasaló mellett jó lesz, de az meg ott összetöri a bort, a pótszemeket felülre, még kellhet, a túlélő fügét kívülre; szóval mire mindent összehordtam 1 kupacba, lement a Nap, meg fel is kelt. Nem mértem a végeredményt, de asszem, kicsit túldimenzionáltan utazok. Hogy be tudjam zárni, a börire ültettem Fülest; számíthatok rá nehéz helyzetekben:

Társ a mindennapokban :)

A reggelinél leszámoltam az etetőlánnyal, a portással, majd átvontattam az életemet a büróba. Hogy megkönnyítse az elválást, a klíma ugyanolyan vacak, mint eddig volt :)


Borult


Még előttem 1 ebéd à la française, aztán jöhet a taxi; kíváncsi vagyok, milyen meglepetéseket tartogat. A 4 napos 7végére való tekintettel bónusztömegre számíthatok a reptéren, de sebajfóbiás, a helyem foglalva, s repülni mindig jó.

Mindenkinek kösz amit, remélem, legalább feleannyira jól utaztatok velem, mint én :) Pár óra és 3D-re válik a virtuális kapcsolat, kivel előbb, kivel kicsit később.

Mindenjó, ha a vége jó, s bár a bőröndöm is nehéz, a vállamon is súly, a sminkem vízálló, a kőszívem híreshírhedt, s ehhez mért katonás léptekkel vonulok át Magyarországra.