2012. július 26., csütörtök

Opération Casablanca - És a cirkusz megy tovább

Régi motorosok már tudják, hogy Marokkó 1 másik dimenzió lassúcska gyermeke, fantasztikus-szürreális mozzanatokkal tarkított neverending story főhőse, és előhúzhatnánk még jópár epitheton ornans-t (rém)mesebeli tarsolyunkból, ám a lényegen semmi nem változtat.
A közel másfél éves nevelgetés már épp kezdte gyümölcsét hozni, naponta már csak 2x kell ugyanazt elmondanom, s a heti 50szeres ismétlést leszorítottuk 25re, így valódi eredményeket értünk el. Vérrel-verejtékkel, meg persze közepes idegbajjal. Szóval jó, hogy kicsi is, savanyú is, meg citrom is, de a miénk.

Hab a tortán, pont az i-n, és 1általán, az egész sikersztori megkoronázása, hogy a kendős lányt, akivel eddig kooperáltam, elküldik a cégtől.
Ez azt jelenti, hogy 1 másik kendős lánnyal ismét odaállhatok a startvonalhoz, s újabb másfél év alatt talán eljutunk oda, ahova kendőslány1-gyel. Feltéve, ha ugyanolyan kvalitásokkal rendelkezik. A célbajutás nagyban függ ugyanis attól, hogy alul/felülmúlja-e kendőslány1et.

Szóval ősztől vissza a kiscsoportba, és már jelet is találtam, amit a lány ráhímezhetne a dossziéjára, füzetére, akárhova. Nagyszerűen kifejezi a végtelen örökkévalót, esetünkben a soha be nem fejeződő párbeszédet, helybenjárás közben.


Uroborosz


2 megjegyzés:

  1. Próbálj meg backupot készíteni kendőslány1-ről, hátha nem vesznek el az adatok. (o: Drukkolok!

    VálaszTörlés
  2. Csináljak róla másolatot? :) Klónozni kéne! Ezt se gondoltam, hogy valaha is belőle vágyom majd másodpéldányra :))

    VálaszTörlés