2015. július 15., szerda

Napi Igen - 2015. július 15

Tömbösített igen-highlight következik.

Hétfői éjszakás műszakban abszolváltam életem első francia nyelvű adás-vételi szerződését. Érintettségem ki is merült ennyiben, sajnos nem én vettem hercegkisasszonyi birtokot. Bár még nem vagyok elkésve - a szerződő felek adataiból ítélve még van pár évtizedem kúriásodni. 

Kedden nemzetközi proccparti, szerencsére finomra sikerült a lazac és az asztaltársaság is. A pönszérek készségesen és láthatatlanul teljesítették a kívánságokat - bevallom, jól esett (civil) szervezetemnek a  körülugráló figyelem. Mégis csak kijár nekem a hercegkisasszonyi (lak)cím.
A hazaúton megetettem a boldogság kék járgányát is; a benzinkutas Fülig Jimmyként vigyorgott és tett ajánlatokat. Gyűjtőpontokat illetően mármint. 

Ma 4 fagyos gombóccal hűtöttem habtestem a forró betonon. Egyetek bazsalikomos citromfagyit! Lehetőleg válogatott társaságban, ahogy én is t/ettem. 

Heti bérletet váltottam a kipufogós fazonhoz. Bár korban nem illik hozzám, hagyom, hogy nesztelenítse a hajtányt. Ő is felettébb kedves, remélem, ezt nem kell megfizetnem.

Ja, és ZsanSárl ismét búgott a telefonban, s noha nem szolgáltam neki jó hírrel, megígérte, hogy jövő héten is felhív. Istenien közlök rissz-rossz híreket is.